Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de març 08, 2011

Maxxis 29" Tubeless.


No hauré de posar el Link d'on els he tret perquè els tenim nosaltres, sí hauré de indicar a on són, perquè no són a casa, sí a casa d'en Colorado.

No tenim pesos, sí que en Colorado diu que són molt robustos, molt i que la bàscula marcarà un abans i un després a casa pel que fa referència al que ha de pesar un pneumàtic.

Vull dir que crec poder afirmar que la meva Vicious portarà pneumàtics de descens pel que fa referència al pes.

Això sí, no serà per l'aspecte, per ser 2.25 sembla ser que no són globus-globus, millor perquè estic un xic preocupat per si el basculant no els admet.

Però jo diria que tenim el dubtós privilegi de tenir els primers pneumàtics Tubeless 100%. Sonarà contundent, però és que no els hem vist a cap lloc, a cap, Tubeless Ready sí, Tubeless 100% Tubeless, no.

A UK diuen Coming Soon, a Chain es pensen que en tenen, a Maxxis fàbrica "diuen que en tenen però que no els podem comprar enlloc", és a on érem fins que en Colorado després de rastrejar portal per portal a internet i a un munt de botigues finalment els va localitzar.

Gràcies Colorado per fer el que jo no he sabut fer.
Gràcies Xavi per fer possible la gestió via USA.
Gràcies Alba, sense tu no estarien avui a casa d'en Colorado, en cap cas.

Ara ve una etapa gloriosa, els pneumàtics és un dels temes a portar a terme, i dijous serà per a mi el gran dia, per en Colorado avui.

Quin pas més important aconseguit, si han de ser Guilleries aquest és per a mi un punt important, important, important.

Pel fet de que amb un 2.25 podré rodar amb molta més comoditat pel coixí dels mateixos, també sense patiment de destruir el pneumàtic, pel fet de ser Tubeless 100%, crec poder proposar que rodaré a 18 psi, o inclús per sota, anem bé i podrem fins i tot anar millor, oi que sí?

Em manca el manillar, com el que tinc de 25,4 mm. en titani, de 640-670 mm. doble o pla, el disc del darrera en 180 mm. em manca el disc i l'adaptador IS-IS, reparar el joc de la roda posterior, preocupant, que podria ser el generador del soroll de la bike quan rodo dret, i diria que res més, la resta és feina de posta a punt del genet que va caminant al seu ritme, si coincidirà o no amb la cita de les Guilleries serà el què quedarà per determinar, però les ganes hi són avui, no pas fa dos dies enrere.

Però ahir la visita al fisió, el recordar les 24Ore, el Roc del 2010, les Guilleries 2009, va ser un punt molt a favor.

Un dia de noticies, no totes, una d'elles la més important dels darrers mesos està en l'aire, definitiva, per tenir clar cap a on anar, o millor dit amb quin anar, sí, sí, vul dir amb quin Drac, perquè podria ser que no sigui la Vicious la protagonista de les properes aventures, sí ja ho sé, però molts fets estan caminant i no sé quin és el més interessant, el més emocionant, i sigui quin sigui serà senzillament el que jo diria "sensacional".

MTB, MTB, MTB.

6 comentaris:

  1. I tant, i tant.

    Ara muntar-les i a rodar. Ja era hora, punt i final a un problema que ha durat més d'un any.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  2. Jajaja...que be que las hageu rebut....ara os passare la factura !!!!

    ResponElimina
  3. No, que eran mostres...smaples :)

    ResponElimina
  4. Un petit grup, que fa que les coses caminin, que totes i cada una de les coses que iniciem, que gestionem de bikes, bikes i més bikes caminin en la bona direcció, que no és res més que passar bones estones, o a dalt de la bike, o a The Great Escape MTB, o parlant entre nosaltres de bikes, què més podem demanar? bé sí, que duri aquest estat de gràcia molt i molt de temps.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  5. El primer component per a la meva 29"!!!

    ResponElimina