Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de març 13, 2011

New Eriksen Ti 29er Rohloff / SS Frame size M.


http://classifieds.mtbr.com/showproduct.php?product=61819&cat=

Per en Colorado, per a la Betty, per a mi, al 2.006, aquesta bike ho tenia tot, però tot, pel fet de que era roda 700, amb Rohloff, titani i la fabricació de les Moots de 26" que ja varem mirar de fer venir a casa sense èxit.

Avui però per aquests imports, ja no pot portar l'opció guia cables del canvi perquè anem amb SS, però fora d'això és una molt bona opció.

Renoi com està el mercat ple de bikes úniques a la venda, dia sí, dia també.

A aquell any cercàvem una bike softail o rígida de titani, 26", de titani, concretament tres unitats, Titus o Moots, Eleven o YBB-SL.

Va ser una època emocionant, que no va catalitzar pel fet de que les circumstàncies no van coincidir, el motiu és que no havia de ser, perquè podia ser el moment però finalment l'importador no podia gestionar la comanda, el que va provocar demores, i demores, i més demores. Nosaltres finalment varem decidir anar per altres opcions, per altres bikes que sí fos possible accedir-hi.

De fet amb en Colorado cada cert temps va sortint aquesta conversa, "recordes quant les volíem i el distribuïdor no estava per la labor?", i penses el que hauria estat de caminar aquesta opció.

Crec que fins l'arribada de la 29" hauríem anat amb elles, i moltes de les bikes amb les que hem rodat no haurien estat. Què és millor, no ho sé, sí que l'aventura no es va aturar al 2006 que és el que importa, i que aquesta ens ha portat fins a on som, que no indica res més que queda molt camí per fer, tant o més emocionant que el que hem fet fins avui.

No és exactament així, al 2004-2005 ja estàvem a Probike mirant de posar les rodes d'una Kona Unit a les Yeti's ARC, per què no va caminar no ho sé, en el seu lloc va entrar la Cannondale de roda 700 amb la Fatty. Però no era, senzillament no va funcionar.

Amb el pas dels dies, van venint sempre propostes, moltes molt interessants, d'altres no tant però sempre interessants, decidir-te per unes o per d'altres és la nostra decisió, i també per aquest motiu qui en viu les conseqüències som nosaltres mateixos. L'opció de seguir per un sender o bé mirar enrere i refer el camí en una direcció abans descartada és a les nostres mans, en definitiva cada decisió obra un nou-vell escenari.

Gaudim, mirem de gaudir d'aquest petit privilegi. Entre bikes, entre corriols a un país fet a mida per poder-ne gaudir.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada