Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de març 06, 2011

Waiting on Colorado's video

Waiting on Colorado's video, I just want to share this one I was watching on the MTBR web from Turner during the Interbike in Vegas.



From SC, Xavi Paricio

3 comentaris:

  1. Avui jo estic rodant amb ella, mtb, mtb, mtb.

    ResponElimina
  2. Quina enveja !!!! la Sultan en color gris metalic....bufff

    ResponElimina
  3. He de dir que veure el vídeo i haver rodat amb la mateixa bike dóna una sensació de ser a una finestra d'actualitat oberta avui al món, però una actualitat de l'instant no de tendències genèriques de llegir un bike o similar i coincidir perquè tens la mateixa bike.

    També em fa sentir molt bé, que penso en sortir en bike, penso que la Vicious és la meva bike, però que poder testar bé la Flux dia darrera dia és un privilegi.

    De la mateixa manera que el proper dia sortiré amb la 5 Spot amb la idea de poder comparar bé les dues bikes.

    Després amb la vènia d'en Colorado vull fer el mateix entre la Sultan dins del punt de vista XC vers la Flux i després de la Sultan i la 5 Spot pel fet de que la Sultan és una bike de 29" i 120 mm. és veritat que una 29" a mateix recorregut de suspensió que una 26" sembla que en tingui molt més?

    És entre d'altres coses el que vull experimentar per mi mateix, perquè crec que és una qüestió-pregunta que sempre llegeixo a d'altres espais, o millor d'una afirmació que vull veure si jo també experimento aquest fenomen.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina