Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de març 25, 2011

BiciOci especialistes.

Bé, avui a les deu, a primera hora, he entrat per la porta del BiciOci.

D'aquí directes al taller. Del taller en Narcís  ha actuat ara sí ara també sobre tots els components que podien ser generadors del soroll de la meva SS.

Roda posterior, eix, ajustar "conos", nucli, recollar, fre del darrera, centrat, alineat de les patilles amb l'utillatge específic per fer-ho, del quadre que és on va agafada la pinça, desmuntar l'EBB Phil Wood, posar-hi greix o similar, desmuntar els rodaments i les bieles Shimano XTR i recollar els pedals Crank Brothers Egg Beater SL.

I la Vicious seguia amb tota normalitat fent el mateix i molest soroll  de sempre, això sí, sense el joc de la roda posterior, sense el fre totalment frenat del darrera, ara roda perfecte, però seguia fent i fent i fent soroll.

La diferència entre un muntador junior de 2ºn any i un mecànic senior, és aquesta, "és el plat, que fa aquest soroll". Això ha dit en Narcís i així ha estat, els torniols de fixació d'aquest eren un xic llargs, i tot i fixar el plat no ho feien amb la contundència necessària per no fer "el soroll".

Dit i fet ha canviat els torniols i el soroll ha passat a ser un silenci.

Fi d'una etapa bona, però sorollosa, certament.

Mentre posàvem remei a aquest perseverant problema, les converses d'allò més divertides, hores de converses de mtb, mtb, mtb.

Amb serveis d'aquest nivell, jo m'apunto sempre a anar a casa dels especialistes com en Narcís i en David.

Amb una atenció personalitzada com aquesta pots gaudir del plaer de fer el manteniment de la bike, per a mi Salt a partir d'ara és al costat de casa, com sona, així de senzill, així de planer.

MTB, MTB, MTB.

1 comentari:

  1. Dijous tornem a BiciOci, com sona.

    Aquest cop a posar remei al tema de la frenada del Magura Marta davanter.

    I no hi aniré sol, oi que no?

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina