Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de març 05, 2011

El què podem fer.

Som passada la matinada, o no.

El pensament és de que cal cada dia, cada hora, no sempre però sí a una certa freqüència recordar-se que el que podem fer sempre té la seva oportunitat, sempre, dependrà de nosaltres que sigui. Pel fet de que si bé és cert que hi ha sempre factors que són determinants, la nostra perseverança és la que determina el resultat sempre.

Miro avui, ahir, abans d'ahir el pati de bikes de casa, les dues Turner, Flux i 5 Spot, amb aquest color verd, amb el triangle del darrera d'una secció atòmica, miro les Yetis ASR-SL, úniques, amb el triangle del darrera de formes lleugeres i simbòliques que té, Yetis del 2007 i 2008, i en darrer terme la Vicious The Motivator SS, una joia de porcel.lana per a assolir les millors sensacions, de fet totes elles són Dracs per a fer els vols més magistrals de la meva curta però prolífera etapa dels darrers anys.

No hi ha marxa enrere, cap a on és emocionant, perquè a on ens portarà la vida sempre, encara que pensem que no, sempre té una part de incògnita.

Jo rodant amb dues Turner, Flux i 5 Spot, les dues senzillament generadores de bones sensacions, com no podria ser de cap més manera. Com a protagonista la Vicious, senzilla, espartana d'una època oblidada, que a casa a tornat amb força, molta força. En el mateix temps, les dues Yetis ASR-SL, dos somnis de bikes per a tot biker que sigui en essència un genet de grans distàncies.

I totes, cada una d'elles avui són a les nostres mans, les millors bikes, de les millors bikes, els millors equipaments, dels millors equipaments, són a casa.

Ara als propers dies les Turner tindran el seu millor moment de glòria, serà un corriol memorable, poder escriure una petita però intensa pàgina d'aquestes Turner.

Ara als propers dies he de decidir si segueixo amb la llegenda d'aquesta Vicious participant als 100 Km. amb ella, o si aquest any per la intensitat i brillantor de la feina aprofito per donar-me un premi i els propers dos mesos gaudeixo de tot plegat sense reptes de bike de cap mena, que és el que avui em ve més de gust, demà no ho sé.

He de decidir, i si ho fes ara, seria no participar-hi, però no he de decidir avui, oi que no?

Bikes d'un altre planeta per a mi, les que tenim a casa als darrers anys, les dels darrers mesos, les de les darreres setmanes.

Dies de moltes sensacions, de tot tipus, plurals, pe fet de que no van lligades a res, si no únicament a les sensacions en estat pur.

MTB, MTB, MTB.

1 comentari:

  1. Finalment tenim clara la data al calendari, dia u de maig del dos mil onze, la que per a tu pot ser la quarta participació a la cursa més dura que mai has participat, i segons diuen, la cursa de MTB més dura a un sol dia que es celebra a Espanya.
    Menys de quaranta-cins dies són els que tens per prendre la decisió.
    Fins ara, el camí per assolir el repte està essent excel.lent, n'estic convençuda.

    ResponElimina