Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de febrer 27, 2010

Nova versió Ibis




Benvolguts amics,
Una mica aclaparat per les vostres novetats, en forma de rodes de 29" i la venda de les vostres "Long travel", totes prou interessants i per llegir una bona estona, vull posar-vos al dia de les nostres novetats i aventures.
En primer lloc esmentar les baixes temperatures que ens han acompanyat fins ara a les nostres conrades i ara el fang i pluja, ben presents arreu, però sense que els ànims decaiguin ni per un segon, hem continuat pedalant en totes les circumstàncies.
Això si, hem preparat les montures amb bons neumàtics d'hivern, jo en concret amb Kenda Nevegal 2.1 a les dues rodes de la Ibis i amb Maxis Ignitor 2.1 al darrera i Continental Mountain King 2.1, tots tubeless a la Santa Cruz Blur XC. Mon germà ha seguit pràcticament la mateixa vía d'actuació, ja que les trialeres mullades i glaçades no perdonen el més mínim error i cal anar ben preparat.
Pel que fa a les prendes de vestir, també cal esmentar l'ús de botes amb Goretex, pantalons Castelli o Spiuk ben folrats, camisetes tèrmiques i jaquetes de teles especials tipus Goretex que escalfen però transpiren i guants adients.
Demà fem una de les marxes típiques de les rodalíes (Matadepera): es tracta del Camí Moliner, un repte de uns 60Km i 2000mts d'alçada acumulada, que de ben segur serà un èxit de participació i organització.
I per finalitzar , reformes a la meva Ibis per tornar-la a un pes decent sense penalitzar massa la rigidesa i la seguretat. En primer lloc, un nou canvi de rodes, aquesta vegada unes Mavic Crossmax ST (les SX èren massa macizes i pesades), uns pedals lleugerets regal de mon germà i nous punys i tija mes curta de Thomson. Tot plegat han restat més de 1/2 Kg i un bon recolzament estètic. Quan el temps millori ja tinc uns neumàtics a punt per restar 250gr. respecte als actuals Kenda Nevegal: els nous Maxis "hight roller lust" de 680gr. , bons rodadors i lleugers per l'estiu. La Santa Cruz Blur XC també reb algunes millores com un nou seient més lleuger i esperem que suportable, el San Marco Caymano Titani, de només 170gr. i un nou desviador XT que millora la precisió respecte al lleuger LX que portava a costa de 20 gramets de més.

A veure si puc penjar alguna foto i saludar-vos a tots efusivament.

2 comentaris:

  1. Veig la Ibis i penso, que és la bike més maca que he vist fins a data d'avui, i mira que n'he vist de bikes tots aquests anys, però quan veig la Blur XC, el que em transmet és sortir a fer ruta i més ruta, és una realitat.

    Fliper, quins pes tenen les noves rodes ST, i quin pes tenien les SX?, bé si tens aquesta dada, si no, no passa res, però és que cada cop que veig les SX, penso que són precioses, però sempre m'atura el possible pes elevat, quant veig les ST em passa el mateix, aquestes darreres no pel seu pes elevat, si no perquè no he pogut verificar quant de lleugeres són.

    I els pedals quina marca i model són, així com el seu pes?. Bé de fet respecte el pes dels pedals, diria que tenim clar quant pesa cada un dels models existents a l'actualitat, però també seria interessant si tens aquesta dada.

    Bona sortida la que comentes de demà. Amb quina bike hi aniràs, i el teu germà també hi anirà, i si hi va amb quina bike, i el "tiet" Pep també hi serà present?.

    Has exposat que el teu germà porta pneumàtics similars, això vol dir que tot rutlla més que bé, després de la recuperació de la seva malmesa clavícula, com li va la seva Giant Anthem XC Carbon, i a, seva Ibis Mojo SL?, ja ens en posaràs imatges de les seves dues joies, i si ho tens bé, posats a demanar també estaria bé la descripció dels components de les dues, que de ben segur que seran de primer nivell.

    ResponElimina
  2. Hola Fliper,

    Llegir els teus comentaris m'apropa al meu Bages, i sens dubte la sortida de demà també ho fará.....de fet la sortda d'avui.

    No puc més que estar d'acord amb Lagranevasio, les llantes de les teves bikes són impressionants, a mi personalment son les que estéticament més m'agraden, i ningú pot dubtar avui en dia de les Mavic....en fi, bon material per una Ibis Nuclear Pesto !!!!

    Una abraçada desde SC,

    ResponElimina