Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de febrer 03, 2010

Vintage MTB

Some good vintage photos

1 comentari:

  1. Hauríem d'anar més enrera a les rodes de 700..

    No, no, és broma Michael, tot i que el Blog sembla patir una involució, res més lluny de la realitat, l'evolució de la Vicious, camina a molt bon ritme, el Tubeless Ready Python, muntats, 650 g. x2, més el líquid Notubes 100g. x2, respecte als WTB de 790 g. x 2, més les càmeres de 190 g. x2.

    Ara gestionant, esperant, el pinyó-cog Chris King 19D, i a completar el muntatge dels Magura Marta 160/160, crec que amb les rodes Shimano XT 29" Tubeless, 1.760 g. els pedals Crank Brothers SL , 265 g. el conjunt de tija Thomson i el seient Fizik Arione CX amb rails de carboni de 405 g., conjunt potència Syntace F99 i manillar Easton Monkey Lite SL de 245 g. i la direcció Cane Creek 110 g.?, formen un conjunt amb el quadre i forquilla Vicousd'acer del XX, amb fusió de geometria de quadre-forquilla-components del XXI.

    Sí ja ho sé, SS, és del XIX, però és que els Dracs tenen això, molts i molts anys a sobre de les seves ales de 29", però que molts anys, els seus genets no tants, però tampoc pocs.

    29SS, una modalitat més, res més, així de simple. Apassionant com moltes d'altres, per això és a casa, i més motius que us exposaré, que fan que un calfred corri pel meu cos quan penso amb aquest recorregut vell-nou, 29SS, és la reflexió que tinc pendent d'exposar.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina