Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de febrer 07, 2010

Dos genets SS 29"?.


"Dimecres serà el gran dia, el dia D, el dia SS, el dia 29er"

Tagama22, dius dia D, dia 29", però dia SS???!!!.

Has d'entendre que per a un genet que ara va amb un Drac 29", SS, i que pels seus companys, la decisió presa ha estat un pas un xic temerari, pel fet de ser únicament SS, fet que fa que resti sol com a SS, molt sol, que si llegeixo, que dimecres serà un dia SS, bé, llegir-ho, em deixa aturat, i clar no voldria agafar falses expectatives, vull dir que segurament et refereixes a Sant Sopar, i no a SS, de ben segur, però si no fos així, si et refereixes a SS, i això voldrà dir que el que vol dir, bé, res podria afegir, perquè fer aquest pas, no ha estat un pas més per a mi, i si fos cert, si no fos una confusió i tu fossis també un SS de 29", això voldria dir que som DOS GENETS SS 29", que és però que molt diferent a mirar l'horitzó sol, que a vegades està molt bé, però poder compartir aquest recorregut 29" i SS, amb un genet de Bordils del teu nivell, faria que la perspectiva de les coses fos molt diferent.

És evident que és una interpretacio erronia meva.

Però en primer terme, entenc que ho he entès malament i que et referies a SS, com a Sant Sopar, i que bé, SS, seria una opció més per si alguna vegada, o com a vuitena bicicleta, en cap cas com a 29" SS sense opció, o sí?.

Has d'entendre que per a un genet que ara va amb un Drac 29", SS, i que pels seus companys, la decisió presa ha estat un pas un xic temerari...

3 comentaris:

  1. No vull donar falses esperances, en el meu cas SS voldrà Dir Sense Single, el pas de 29 s'iniciarà amb un 3x9, possiblement passi a un 2x9 o 2x10, i ara per ara veig molt difícil el 1x1 o sigui SS.

    Potser hi ha genets mes agosarats que es veuen capacitats per fer aquest pas, avui jo no.

    Si tot va com ha d'anar el dimecres serà dia 29", queda obert si scandium, alumini, o acer.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Dia 11, és un senyal clar, dia 11, dia 1x1!!!.

    ResponElimina