Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de febrer 04, 2010

Ser i com ser-hi.


El Blog és tècnic, és protocol.lari, però també ha de ser proper i també ha de "ser". Aquest espai, és l'espai de genets de Drac, i avui és el que és, de sempre que és així.

Vull dir que Tagama22, és un SS proposat pel Colorado, un 10 a en Colorado, coordinat per vosaltres un 10 per a vosaltres, i on hi serem presents tots nosaltres, un 10 per a tots nosaltres.

Així de fàcil, així de senzill, l'espai del SS és aquí, perquè aporta la dada que el pas a 29" cal de molta i molta reflexió, de debat entre els genets, passar de Dracs de 26" a Dracs de 29", és un pas important, i això porta a diferents situacions, Tagama22, estem fent història, la nostra història, de nosaltres dependrà quin pes ha de tenir en el nostre dia a dia aquesta comunió de genets de Drac.

A d'altres espais, al de la Ibis Mojo Carbon, la definició va ser de SECTA, pels de fora, ho recordes, és que és com es veu des de fora?, jo crec que no, puc afirmar que apreci, respecte i transparència no són mots tancats. Dades, dades, i més dades, sensacions, sensacions i més sensacions, proximitat entre genets, genets que uns venen de ser-ho i d'altres que ho han descobert després però que sempre ho han estat, primer sols, a un espai, el dels depredadors, ara a aquest espai, ahir al FòrumBTT, abans al ForoMTB.

Es va definir un camí, la manera de gaudir d'ell ha quedat clara, entre genets, sempre amb apreci, entre Dracs, amb l'atenció al 1000% a cuidar els més petits detalls d'aquests, i sempre pedalant, sempre. Ja hem sentit, que menys escriure i més pedalar, quan exposava la trencadissa de la meva Ibis dia sí, dia també i el camí va seguir sense moure'ns ni un cm. pedalant i exposant, dia sí, dia també...

Ara Tagama22, cada un de nosaltres, d'aquests genets, tenim clar que som a les portes d'una nova galàxia, tots ho tenim clar, no sortirien Dracs de casa si no fos així, i és per aquest motiu, per tenir-ho clar, el que serà volar amb els nostres Dracs amb ales de 29" a un nou espai , en silenci, entre genets, que tenim clar que és un moment important, i que el vivim així, i per ser així, perquè som així, i cada dia més, o així hauria de ser, que li donem la importància que li donem, i és que és això és el que està passant.

Ara toca exposar-ho a aquí, no al Social, que també, però el Social, és coherència del dia a dia, com molt bé va proposar en Ratrasse i secundat per a tots. En Ratrasse és el cor de molts moviments dels genets, però li cal com a tots nosaltres notar que és entre colzes, ser de costat, sempre, entre genets, mirant a dreta i esquerra i veure als genets i als Dracs. Si no quin sentit tindria sortir a rodar junts amb els nostres Dracs, el sentit és ser-hi nosaltres, ser entre nosaltres. I això amics meus cada dia que passa anireu, anirem, descobrint que és el més important dins del recorregut, ser-hi tots nosaltres, pedalant, i pedalant, i pedalant, però aquest darrer detall, no cal posar-hi cap punt perquè sigui ferm ,mireu com va anar a les 24Ore, com es va activar tot, no cal dir res més.

Avui, a aquí, això no és concretar una sortida o similar, això és segellar el pas a la galàxia 29", i fer-ho de costat, entre colzes.

Ja m'agradaria a mi, poder llegir el que estem exposant a aquest espai, en aquest cas, 29" i 29SS, i poder gaudir del recorregut cm. a cm. metre a metre, segon a segon de cada pensament, de cada descobriment, això és or, és més que això és essència, i amics, genets de Drac, sense ella, sense l'essència, es viu, és veritat, però el que és per a mi important, és "gaudir de viure", que és proper "a viure" a l'hora que antagònic.

Tagama22, aquest espai The Great Escape MTB, és això mtb, mtb, mtb, i cada aportació tècnica, així com aportacions de sensacions, de sentiments de i per les a les de 26" fins avui, i de 26-29 demà, de temes importants per a nosaltres de MTB, són els que han de ser a aquí.

No faig res més que manifestar el que molt bé van definir en Xavi i en Ratrasse, i que jo veig fantàstic, i que llegint-te, i pensant amb els genets, veig, m'adono que SECTA NO, TEAM NO, grup de genets de Drac, que fem un mateix camí, sempre primant els valors de l'apreci i el respecte, a aquest darrer sempre et diré SÍ, sí a que, és aquest l'espai per fer-ho.

MTB, MTB, MTB.

Lagranevasio cansat i un xic avorrit de ser al mirador dels Dracs, però content pel fet de que si he d'estar aturat, de poder fer-ho des d'aquest vell mirador, al costat dels meus dos Dracs.

1 comentari:

  1. Grans temps, que han quedat enrere, i tant.

    Dies de Single Speed, de molt de MTB, de moltes cites properes de MTB i de Single Speed.

    ResponElimina