Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de febrer 07, 2010

Lapierre Zesty 514 (2010)

Just spotted this on a local forum. The guy bought the bike NEW took it for ONE ride and craked the swingarm. He said it was an XC ride and he was going slow as it waas a new bike.

Not a good sign for Lapierre. Thankfully I am sticking to TREK.

4 comentaris:

  1. Et diria que podria ser un cas aillat, però per la meva experiència amb la Ibis Mojo Carbon em diu que et posis a córrer cap a una altra direcció, lluny de la Lapierre, no ho sé, hauries de mirar si n'hi ha més de casos com aquest, o no. Perquè a diferència de la Mojo Carbon, Lapierre sí sap fer bikes, no sap pintar-les , però fer-les sí.

    Però la foto fa mal, molt mal.

    ResponElimina
  2. Jo no sé si saben o no fer bikes, el que es ben cert es que aquesta s'ha trencat!!
    Ara el que cal es que siguin profesionals i facin que el propietari estigui el menor temps possible aturat sense bike fent la pertinent substitució en garantia.

    Per cert, le Trek també fan kreck i es trenquen igual que totes les altres. Espero però que la teva no tingui cap problema.

    ResponElimina
  3. This will be a full warranty exchange. Apparently it is a known problem and has something to do with the heat treatment the frame gets before painting.

    Trek have a life time warranty on their Frames and I have heard from previous owners there is no questions asked replacement.

    ResponElimina
  4. Personalment, una Lapierre és una molt bona bike, però si a tu t'agrada la Trek, jo no tindria cap més opció que la Trek.

    Una Trek és una bona bike, és la que t'agrada a tu, i tens una referència de rotura de la Lapierre, jo ho tindria clar.

    Això no garanteix que la Trek no tingui problemes, ho sé, però si agafes la Lapierre i trenca quina sensació tindràs?.

    ResponElimina