Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de febrer 23, 2010

FINS AVIAT

Bé, descansar moltes vegades funciona per aclarir-nos la nostra ment, això és el que he fet avui, vaig anar a dormir i quan m'he aixecat ben aviat he donat voltes al tema i he trobat el que sembla que ha fet mal, tot i que mai va ser la meva intenció fer-lo.

Jo escric al blog per que em deixen, primer de tot, segon per passar-me ho bé, si no, no sé que collons fem aqui, i tercer per exposar temes o comentar temes d'altres amb seriositat o en broma, però sempre parlant clar, no com d'altres que et fan buscar tres peus al gat i els trobes.

Sembla que la meva intervenció del blog que vaig donar va poder ferir la sensabilitat d'algunes persones, no demano disculpes ni molt menys doncs no tinc per que fer-ho ja que en desconeixia el mal que podia fer, en tot cas l'administrador que hagués vetat l'entrada i assumpte tancat.

No crec però, que el mal estigui aquí.
L'entrada que ha degut fer que unes persones s'hagin sentit molestes està tal i com diu en Xavi amb el tema del passat dia 2-3 i 4 de febrer, potser la paraula Friki, Judes varen ser agafades en un altre sentit que jo particularment no li volia donar.
Però el que fa mal es que la persona que va venir al sopar ho podia haver exposat, doncs entenc que va ser Ell i Ella els que es varen sentir ofesos.
Tal i com va dir, recordo a la fi del sopar, "eliminaré les entrades que parlen del sopar, doncs entent que en un blog técnic de mtb no hi fan res", això no s'ha fet, en canvi si que es va fer al seu dia amb en Flipper.

Ningú perd un amic, jo de fet l'aigua bruta la torno neta molt rapidament, això és la meva feina, ni menys pel que considero jo "rabietes", d'aquestes, a casa i són cada dia, l'endemà ja no ens en recordem.

Recordaré, si us parlo amb futur, les sortides que hem fet tots junts, els sopars, les discusions i xerrades sobre mtb, recordaré les gestions del Xavi Aparicio amb el tema IBIS, gracies, doncs avui no crec que tingués un Drac Blau, no vull crear més polèmica al blog, per això i com deia al principi, dormir funciona per buidar la ment, es per això que no tornaré a escriure al blog, si l'administrador vol, em pot donar de baixa, de tant en tant i ja us ho asseguro que no serà tant assiduament com ara, aniré entrant per veure els vostres comentaris sobre mtb, sou LLIURES, sóc LLIURE només faltaria.

A tots, us dono les gracies, al BOB, la Betty per una amistat que espero que continui, ús dec molt.
De fet la vida dona molts canvis, avui fa dos mesos, la meva em va canviar, avui hi torna, es evident que no té res a veure però.....

MTB, MTB i MTB

Per cert Marçal, no t'ho havia dit: Que vé que va la BLUR, la TITUS, la NINER, la SCALPEL, la DURANCE i la MOJO SL.


Fins aviat

7 comentaris:

  1. Xevi, que bé que va la SS, que bé que va la Superlight!!!.

    ResponElimina
  2. La vida certament dóna moltes voltes, quedo aturat llegint aquesta intervenció.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  3. Aturat i trist, certament.

    MTB, MTB, MTB.

    El moment, les circumstàncies van ser molt tristes, certament, OMG.

    ResponElimina
  4. Ja fa uns anys d'aquests moments, tots ens hem fet més grans, certament, certament.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  5. Que trist llegir aquesta intervenció OMG.

    De fet la Cerdanya ens va perjudicar molt, mokt.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  6. Ens aniria bé veure'ns i abraçar-nos ben fort!!!

    ResponElimina
  7. Certament va ser i és molt i molt trist.

    ResponElimina