Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de febrer 02, 2010

Sant Sopar



Nois, on farem el gran sopar?

Espero veure a tots els apóstols i com no al judas del grup (lagranevasio per avançar-se a la resta).

El tema del dia serà: "Hi ha vida després de les 26"?

11 comentaris:

  1. Si senyor ma dura amb qui es revolta, molt bé Emperador, cal una ma ferma al Blog!!!.

    Emocionat pel SS de divendres, serà determinant, 29" o no 29", neguitós, però... Colorado, ara que hi penso, SI JO JA TINC LA 29" I A MÉS...SS!!!.

    Bé millor la deixo a casa, portaré la "camiseta Vicious" això sí.

    Veig la Vicious mirant a l'horitzó, des del Mirador del Drac, i somriu.

    Gràcies Xavi per ser el Primer Ministre del post.

    MTB, MTB, MTB, 29SS, 29SS. 29SS!!!.

    ResponElimina
  2. Doncs pel que sabem amic Colorado, el SS es fa el proper dia 5, on?, esperem que l'Apostol Ritrasse ens ho indiqui.

    Al Judas, pa i aigua com a molt, de fet es el que es meriex per haver-nos trait, encara que a la fi tots sóm una mica Judas.

    ResponElimina
  3. Podria ser interessant pels que entenc que vindre a Girona o a Bordils, concretar hora i lloc, ho dic perquè no imperi "el lado oscuro" del silenci, i concretem, que com molt bé diu a vegades en Tagama22, l'agenda és plena de codes per fer, i cal fer-hi un espai a una cita tant important com aquesta, però si no es concreta, serà com les darreres cites proposades per en Colorado, de fet ja és així, això és demà, i encara és hora que es defineixi res, així que Emperador, els genets són com tu, dits i desdits, tot i així encara hi sou a temps de reparar el que podria quedar amb una proposta que no portem a terme.

    En Tagama22 parla de que en Ritrasse ens ho ha de concretar, és rar que en Ritrasse no exposi els detalls del SS de demà, precisament sempre concreta i molt bé, per cert, tot el que exposa, però i sempre hi ha un però, la data primera no era aquesta, podria ser que aquest silenci sigui el preludi d'un canvi de data d'aquesta segona?.

    Cal concretar si pot ser quin és el programa de demà.

    SS, SS, SS.

    ResponElimina
  4. Amb tot el que exposes crec que tens molta de raó.

    El que sé jo si que sé el que faré, en principi a les 15:30h faig la meva sortida dels divendres, en aquest cas estaré acompanyat per en MQL i segurament, sempre hi quan la feina li permeti, per en Ratrasse i en Ritrasse.

    Acte seguit ens tocarà la dutxa pertinyent i pel que m'ha dir en Ratrasse a les 21h a sopar, be, es clar al SS on parlarem, discutirem, menjarem, beurem i llavors ja veurem amb la persona que fa funcionar el SS.

    Per tant a les 21 al SS, el lloc tenien d'acabar de concretar-lo avui, pel que sé és a Sant Dalmai, si si, no és SS, és SD, quina llàstima, un petit pobla al voltant de Vilobí d'Onyar, carai, allà on tenim l'aeroport els gironins i que voldrien tenir els Barcelonins.

    Ah, no dic el nom del restaurant doncs estaven pendents de si era un o l'altre, bé crec que de fet no n'hi han gaires més, tampoc dóna per tal el poble.

    Així doncs, ara ja saps més coses, coses que jo tampoc sé de segur, tot són rumors, com el tema 29er, silenci total...........ai,AI AIIII que les coses no comencen qa anar bé, o no, avegades "quien calla otorga".

    Collons! que queda malament això.

    Ara ja veig que el post no comença a ser tant técnic com havia de ser, però com que de fet sempre sóm els mateixos que diem quelcom, ja ho podem dir-ho.

    ResponElimina
  5. Jo només espero que el "sant sopar" estigui al nivell esperat.L´anterior sopar a la Cerdanya va deixar el pavelló MOLT ALT!

    Fins demà!

    Ja preguntaré a la gent de Vilobí si han vist a un grup de frikis!

    ResponElimina
  6. Colorado, de Friki, Friki només en veura'n UN, tots els altres de moment seran aspirants a Frikis.

    Fins demà doncs.!

    ResponElimina
  7. Bona nit,
    Missatge captat! no ens hi voleu al sopar, no? Doncs passo al pla B, que jo sense sopar no m'hi quedo.
    Vagi bé.

    ResponElimina
  8. Bon dia a tothom,

    Quan un no contesta es o per que no ha llegit les demandes o bé per que no sap, o per les dues coses, jo estava, de fet encara estic esperant a que algú confirmés si es feia pedalada o no aquesta tarda, i com que ningú ha contestat, suposo que serà que no o potser que no hi es tothom convidat, per tant contesto al que si se, el SS es a les nou a Sant Dalmai, un poble proper a Vilobí, la millor manera seria quedar a la rotonda de la sortida 8 de la AP7, (si algú ve per la nacional, ha d'agafar la sortida de l'aeroport de Girona i és la primera rotonda), a tres quarts de nou de la nit, qui ja conegui el restaurant, lògicament, pot anar-hi directament.

    Fina aviat.

    ResponElimina
  9. Jo dic el mateix que en Lagranevasió, hi ha gent com jo que llegeix en vertical.
    Ritrasse, està exposat un xic més amunt on diu que el divendres surto a les 15:30h, inclús diu el teu nom per sortir junts, sempre i quan puguis.

    Pots dir el Restaurant on anem, ja que això si que no ho tinc clar, es per decidim anar-hi directes o no.

    ResponElimina
  10. Tens raó, tal i com deia, no havia llegit les demandes i per tant he fet la lectura vertical, el que si recordo es la conversa oral mantinguda amb algú, per aixó la confusió, no veig probanle assistir aquesta tarda a la sortida, de totes maneres si hi han canvis ho faré saber.
    El restaurant és el mateix que l'altre cop, Can Gros.
    A reveure.

    ResponElimina
  11. És a dir a la rotonda després de la sortida N8 de l'AP7, a tres quarts de nou, el restaurant per si algú vol anar-hi directe és a Can Gros de Sant Dalmai.

    Ho dic perquè ara ho deixo aquí, i demà eliminaré els darrers comentaris, no per res però penso que si bé inicialment era interessant pel motiu, Sant Sopar 29", ara queda aquest, el motiu, un xic desvirtuat, així que ho deixo fins demà, i l'esborro.

    I la propera vegada en sabrem més, i ja anirem directes després d'un punt de la conversa, al Social, espai que té tota la seva raó de ser, pel "toma i daca-dile direte" d'aquestes darreres intervencions.

    ResponElimina