Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de març 03, 2014

Fent realitat la llista

De necessitats de les properes setmanes.


Un nou Onza Canis ve cap a casa, serà el tercer, el segon resta a l'espera dels canvis del conjunt de pneumàtics de la Spot Brand, vull dir, la Longboard anirà amb un Canis i un Crossmark darrera, al proper tram de MTB. La Vicious amb dos Canis, i d'anar bé aquest darrer pas, la Betty rodarà també amb un Canis darrera, veurem com es comporta la carcassa del Canis darrera, si bé tinc uns petits dubtes del Canis ara, també ho és que hi rodo per sota dels 20 psi inclús per sota dels 18, fet que ajuda a aquesta lleugera flexió  de la carcassa. No és preocupant, l'Ardent no anava millor en cap cas.


També venen uns pedals Shimano, els 520, lluny dels 540 que no han funcionat bé amb en Josep,  lluny encara més dels meus XTR que han perdut tota la seva lubrificació per la part interna de l'eix del pedal des de la primera jornada de pedalar amb ells, i no he apostat pels XT perquè estic cansat de posar recursos i quedar decepcionat a minuts d'haver-ho fet.


Volia els Time XC8, sí, però m'han frenat en primer terme les cales, cada cop que canviem de marca hi ha set canvis a fer del calçat, l'etapa Crank Brothers ens va desgastar molt, tornar a Shimano, i no funcionar, pesat, ara els 520, senzills, pesats, aparentment fiables, primer els portaré jo, obriré els XTR hi ficaré greix i quedaran com a recanvi per la Betty dels seus, aquests sí, impecables Shimano XTR, els seus no han perdut greix dels seus rodaments, i jo a veure com rodo amb els 520, si no presenten problemes. 

De funcionar, d'haver funcionat bé els XTR ara seguiríem en el sender d'aquests, en Xavier roda amb el model anterior de XTR, i mai cap problema, per aquest motiu, per la manca de fiabilitat dels meus XTR volia fer el pas als XC8, les crítiques però en segon terme de la feblesa de la carcassa de plàstic m'han frenat, i tornar a invertir centenars d'euros pels XC8 i de donar-se el cas de no funcionar com en el cas dels CB SL, 4Ti, i els darrers Shimano XTR, m'han fet tocar una estona de peus a sobre del pedal. 

Encara no m'ho crec, uns 520, bé fa temps que vull aquest canvi a games baixes, no pel què fa a pedals, però serà que havia de ser. 


També venen equipaments, prudents, funcionals, una filera llarga de mitjons Pearl Izumi, també manegots de Shimano, volia fer venir camals Morvelo però tot no pot ser, han primat els recanvis per les properes fites de MTB.


Un darrer equipament molt equilibrant, Cratoni Terron, referent de la seguretat pel que fa a cascs ve cap a casa, ha requerit d'una inversió important, germana a la de les Lake MX331 Cross, però la Reina, el seu equipament no té límit de pressupost, ella té carta oberta sense límit sempre. I per aquest motiu decidir ha sigut una qüestió de seleccionar senzillament el millor equipament, fàcil fer el pas, més difícil decidir abans quin era el millor de tots, mtb, mtb, mtb. Ja roda amb un d'idèntic, crec recordar que 2012, va venir a casa a la temporada 2012-2013, ara serà 2013 a la temporada 2013-2014. No és un canvi voluntari, en cap cas, obligat sí, i un cop els tingui tots dos de costat miraré de fer-ne una breu crònica dels motius. 

Ara per ara res més, esperar l'arribada de totes aquestes novetats, mentre descanso, avui tampoc ha sigut dia d'enfilar el Vol, cansat aquesta matinada, tot i no fer gens de fred, però fatigat no hi ha aventura de bike, demà de ser podria ser de matinada, veurem, veurem. 

Des del Mirador del Drac, dies de MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada