Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de març 21, 2014

Sí, de la primavera, la primera

Una sortida a on tot a girat sobre cada tram del Drac, sobre cada escata d'ell, a on poc a poc vaig perfilant les diferents millores de la bike. 


He pujat la pressió del Canis, per mirar de millorar el comportament als girs, per mirar que flexi menys el lateral, que no és que sigui un problema, té un bon comportament, però crec que el puc millorar.

A punt de decidir-me a muntar els segon Canis darrera, per rodar amb la parella.

El fre del darrera, sembla faltat de líquid d'oli, pel fet que les pastilles de fre estan al seu primer quart de desgast, i la maneta té un recorregut proper a tocar el manillar, hi afegiré oli, no és que tinguin aire, crec, d'afegir-hi oli i seguir amb aquest recorrregut de maneta, aleshores hauré de purgar, però el comportament no és d'haver agafat aire.

Els punys de pell, la cinta de manillar Brooks demana un canvi urgent, crec que desvestiré un Sant per vestir-ne un altre, crec, el negre podria ser el color, o no, o no. Tinc més turquesa, tinc cafè amb llet carregadet, veurem, veurem.

Tinc pendent saltar dels Shimano XTR, dels pedals, als Shimano, els 520, no és urgent però sí necessari.

He de corregir la tensio de la cadena.

Bé, són quasi tots els temes que estic mirant de millorar de la Vicious.


Una sortida interessant, a un ritme interessant, sense pilot automàtic, equipat rar, pirates d'estiu, mitjons d'hivern, com les botes, i els guants, la resta, mallot, manegots, i gorra, d'estiu, com la tèrmica sense mànigues. La sensació era de calor després dels primers vint minuts a dalt de la bike, 11ºC a les set del matí a la riera de Llavaneres, coincidències, dues bikeres, incidències, cap, eines, totes, Cateye-Powerled sempre, per ser visibles, no per veure-hi.

Tinc pendent la presentació de la darrera arribada de recanvis, components, i equipaments, un ja us el puc anticipar, fa uns dies que rodo amb les noves ulleres, porto aquests darrers dies rodant amb elles, ja us les presentaré properament com cal.

La primera sortida d'aquesta primavera ha tingut un to concret, rigor, molt de rigor, per això, per aquest to les cites del 2014 estan aturades, no la preparació d'aquestes, aquesta segueix el seu curs detall a detall, clar que yes.


Des del Mirador del Drac, mirant d'entendre aquesta nova situació a les matinades a on entre Falgueres intueixo la complexitat entre el Destructor Independent i la Fada Reina, ho escric, i noto la mirada intensa del meu Drac, omg, omg, omg.


Segueixo amb el test del forn i els seus panets, ara per ara el tram serà de no continuar el test, ara per ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada