Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de març 19, 2014

Entre Falgueres Màgiques

El pedalar es fa molt i molt intens, pel fet de recordar instants, imatges passades totes de dimensions notables pel què fa a aquest mot, intensitat, la intensitat d'aquests instants. 


Després, passats aquests, tot torna a la normalitat, i aparentment al seu lloc.

Ara, veient que aquesta matinada no he gaudit d'una aventura de MTB, pel det de no haver sortit, penso, que bé, perquè una jornada llarga ahir m'ha indicat a les cinc tocades del matí, que de ser, serà al vespre, de ser.

Les bikes a punt, els equipaments a punt, ahir anava de tardor equipat de tardor, i hauria d'haver portat un mallot d'estiu, i no una tèrmica d'hivern, perquè a 11°C a la riera de Llavaneres a les 7 del matí no requeria d'aquesta última. Dissabte sí que sembla que caldrà de donar-se la caiguda de les temperatures. 

Sense coincidències, sense incidències, sense aigua, sense menjar, amb eines, Cateye-Powerled necessaris als primers vint minuts.



Quina potència que tenen les Falgueres Màgiques, omg, omg, omg, que durant tota la sortida excepte intermitències puntuals, el bany d'imatges al meu cap va fer que no m'adonés dels trams que estava fent, com sona, com sona.


Un esmorzar de test dels panets del forn reobert fa unes setmanes, un esmorzar amb categoria de bon esmorzar. 

Ara reflexionant d'aquests instants, pel fet de voler entendre què volen dir, quin significat tindrà que la poció de les  Falgueres Màgiques estigui fent aquest efecte invers, recordar moments passats, mtb, mtb, mtb.

Des del Mirador del Drac, dies de molt Single Speed.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada