Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de març 07, 2014

OF9 PS(PH+PO)

Bé, ja les he seleccionat, sembla que les Oakley queden aturades, ara per ara, si les ulleres que he triat funcionen, serà així, i si no les properes seran unes Oakley, no sé si les M Frame, o no pel fet que em pesa si toca, que crec que no, en el sentit del què cal fer pel moment que s'està visquent. 

Sempre miro de decidir per qualitat, de Limar bones referències, certament, veurem, veurem. Però les M Frame són molt M Frame, Oakley què puc dir? segurament les millors, i ara per ara crec que entrem a zona de no ens les podem permetre, crec, crec.


Bé, ara aniré amb photocromàtiques, idèntiques a aquestes, i un segon vidre polaritzat. La puntuació de la OF6 és bona, no he llegit res de les OF9, ha sigut una qüestió de ganes de test photocromàtiques d'una marca que ja té presència a casa, i no puc deixar de banda el tema pressupost. Cal pensar que el vidre sol photocromàtic per les M Frame val el doble que les ulleres Limar, de funcionar aquestes darreres sumaré, de no funcionar Oakley quedarà encara més consolidada a casa. 

Veurem a on anem a caure amb aquest test de les Limar OF9, encuriosit, molt, quin pas aquest, canviar de marca, deixar Oakley de banda, que em funciona, per una marca que desconec, un pas rar, però he de ser prudent, ara toca prudència, molta, vull dir pel què fa a despeses, MTB, MTB, MTB.

Ja tinc confirmada la comanda, no sé si dins del mes de març la tindré no és una transport urgent, o sigui que he de pensar que entre aquesta propera setmana, i la de després podria ser que ja les tingués, bona pensada aquesta, bona pensada. 

http://www.limar.com/tablet/prodotto.php?lng=eng&id_product=37&id_cat_now=16


El vidre polaritzat serà aquest, a veure, a veure, que jo estic rodant molt de nit, crec, crec. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada