Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de març 23, 2014

Una jornada per recordar

Un punt va marcar el to de la jornada, el veure que cada quilòmetre la tempesta estava més propera a on nosaltres estàvem.


Una arrancada lenta, fent el primer tram del Drac, fins al punt més alt d'aquest, per dirigir-nos cap al Baix Montseny, passant propers al Santuari del Corredor. Una temperatura de primavera al Maresme, una temperatura d'estiu al peu de Pedra Gentil, seguint la riera de Vallgorguina la sensació de ser al paradís del MTB va marcar el ritme de les sensacions.


Un dinar a la carta, a on unes gotes granada de mà van insinuar què vindria a la tarda després d'aquest breu dinar, que va donar pas a un inici de ruta direcció a Blanes.

Propòsit que passats els primers deu quilòmetres de reiniciar la ruta va acabar a sota d'un pont de l'autopista de la Jonquera, una aturada calculada, la tempesta ens venia pel darrera, passats els sis quilòmetres de sobte era a sobre nostra, i en menys d'un minut una calamarsa ens va dirigir a protegir-nos sota d'un dels ponts-túnel de l'autopista.


Un minut i prou va ser prou per deixar-nos molls, no xops, i mentre l'espera durava una hora, el vent, els llamps, la pluja, i finalment el plou i fa sol va seguir una seqüència pròpia de la més clàssica primavera, omg, omg, omg.


Després de la tempesta, fem els primers metres direcció a Blanes, previ pas per Hostalric, però els llamps ens indiquen que avui no som ben rebuts a la fortalesa, i per aquest motiu, humits decidim refer el camí fet fins a casa. Així ho decidim i així ho fem.


El temps ens fa un present amb una tornada de somni, amb una formidable aventura de MTB, a on tot i ser envoltats pel to de les tempestes, aquestes no ens proposen de ser-hi a sota seu. Les veiem però no les toquem, les fins i tot olorem, però no les compartim.


Un Montseny mític, anant i tornant, a on les visions són totes fora d'escala, obligant-nos fins i tot a aturar-nos per admirar la seva bellesa.


Ser propers a escalar direcció al Santuari aquest cop en sentit invers, des de propers a Hostalric ho vèiem costerut, ara entre senders ho vèiem emicionant.


Una boira densa, molt densa, de nit no recordem haver-la viscut, ens marca l'instant. 


Uns diminuts éssers ens obren de bat a bat la porta de les vibracions dels nostres cors, quins instants, quins moments, coincidir amb aquests menuts em fa deixar de banda que érem perseguits per un grup de gossos del Truy. 


Un moment que queda per sempre imprès a les nostres retines, OMG.


Tornant del Corredor direcció a la Creu de Rupit coincidim amb un grup d'uns deu bikers equipats amb llums en direcció contrària,  és negra nit i els seus somriures i les seves converses fan que encara tinguem més ganes de gaudir de la nostra aventura.


Sempre per sobre dels 10°C, veient fins i tot temperatures properes als 20°C.


Amanida, pa, gelat de xoco, mitja cola, mitja cervesa, llaminadures, la dieta del dia, equipats de primavera, passem fredor al pont de l'autopista, llums a mínima a partir del corriol del torrent de Vallgorguina.


Des del Mirador del Drac, preparant la propera aventura, 25% de possibilitat de pluja no pesen prou per evitar de deixar-nos portar per un sol radiant que impera ara mateix a casa, oh yeaaaaaaaaah!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada