Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de març 10, 2014

Vol després dels 7 Dracs

Creia, per prudència que avui podria ser dia de descansar, segona jornada després d'ahir, però finalment no ha sigut així, i he fet un bon Vol.


Mentre esperava les sensacions per poder inciar l'aventura, he fet un xic just l'arrancada, i aquest esperar m'ha indicat que segurament avui el tram hauria de ser una mica més curt. Ho preveia així, i així ha anat.


Quan ets a trams nous referit a tipus de distàncies, cal ser prudent, vull dir a les hores de després d'una aventura com la dissabte, omg, omg, omg. Per aquest motiu dubtava de si sortir avui, però realment les sensacions a dalt de la bike avui han sigut prou bones. Les visions, bé jo emocionat en veure les imatges, quina llum, OMG, OMG, OMG. 


Quasi que avui ja no calia de portar llums, però sort que els duia, perquè hi havia força trànsit a tot arreu, i els Powerled tot i ser de dia es veu molt, fet que evita en part de no ser vist per un auto a les set del matí. 

Avui tots volem pel nostre cantó, mtb, mtb, mtb


Blocs de granit vigilant cada Vol de Drac, com sempre el Destructor Independent rondant proper. A la propera aventura compartirem la visió del Destructor Independent quan coincidim al Pas dels Destructors.

Una jornada de MTB interessant, és una bona pensada matinar, i més fer-ho a dalt de la bike, perquè m'ajuda a reordenar l'ordre, curiós, sí, però també real.

Ara a minuts de marxar a dinar, penso en la ruta d'aquest matí, i la sensació és molt bona, fet que em fa veure que les possibilitats de repetir Vol avui són elevades.

Equipat d'hivern, de sever hivern, a 9°C, està prou bé, no he passat fredor, ni fred, molt bé, sense coincidències, sense incidències remarcables, Cateye-Powerled a mínims, i a punt d'aturar-se, ara carregant-se per si tenim aventura de nit, aigua, zero, menjar, cap, eines, totes. 

Des del Mirador del Drac, reposicionant els Fars, com sona, com sona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada