Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de març 07, 2014

Prèvies, ara sí


Hem funcionat com dos rellotges, el meu un xic més lent, el de la Betty el propi d'haver descansat millor que jo, a l'hora del Vol els dos, Reina i genet, hem rodat amb molta prudència, molta, i a on el pensament sempre ha centrat que demà tenim 7 Dracs, mtb, mtb, mtb.


Ara sí, ara sí, a hores dels 7 Dracs.

Quan ets proper a una aventura tot roda diferent, i de ser l'aventura de demà he de dir que el salt serà
Important, segurament no pels motius que teníem en ment, segurament, aquest any per la construcció de la Nau Insígnia estem siguent molt prudents sobre la llista del, què inclou, el que ens podem permetre. 

Ara per ara totes les fites, totes les cites estan aturades, he dit bé? vull dir no sé si n'he deixat cap per descartar, a sí, he dit, totes aturades

La preparació segueix el seu curs però, com si no fos així, i les cites del 2014 fossin les incialment programades, però com sempre primer fem els deures, i després ja veurem si ens examinem, ho fem perquè gaudim mentre ho fem, després ja veurem què decidim, ara per ara mirar de fer-ho més bé que mai, gaudint d'allò més, i mirant de centrar que mentre en gaudim no passa res si ara ja decidim objectivar que el 2014 serà any de fer i prou, i no de resultats, definits aquests com a cites de mtb.


Amb tot això ja tenim tots els preparatius a punt pels 7 Dracs, omg, omg, omg


Tota l'alimentació específica a punt, cada detall cuidadosament preparat, quina emoció preparar cada detall, cada punt de la llista, evolucionada aquesta de les notes de l'aventura dels 5 Dracs. Que bé, que bé, que bé. Falten petits detalls com els entrepans, que serà demà de matinada quan els prepararem, i algun detall més que ja us aportaré demà mentre vivim l'aventura. 

He de carrergar bateries, i repassar les cadenes, res més, la resta tot a punt, els equipaments pendents de ser contrastats, mentre superem la ITV de la June ho decidirem, clar que yes

Incidències avui, cap, coincidències, remarcables cap, eines, totes, aigua, zero, menjar, cap, Cateye-Powerled, la primera hora, equipats d'hivern a 8,5°C a tocar de les 7 a la riera de Llavaneres.

Ara sí, ara esperar a l'arrancada dels 7 Vols de Drac, Dracs, Dracs, i més Dracs. 

El Festival de la millor cerveseria del Món queda ajornat, molts nervis, i poc temps, i per gaudir del Festival ens cal temps. 

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada