Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de març 20, 2014

Marxa l'hivern


Ve la primavera, brindaré per les dues estacions.


Quin hivern més emocionant que hem passat, i quina tardor, OMG. Ara entrem a la primavera, que per a mi amb la tardor són les millors estacions per gaudir dels Vols de Drac.

El bany de l'estiu, s'acosta, s'acosta, OMG, OMG, OMG.

Ara però, a viure la primavera de més a menys, a on cada dia que passarà direcció a la propera estació, la de l'estiu, un cop d'aquí a hores entrem a la primavera, anirem deixant enrere l'hivern, lentament, lentament, jo a la primavera mai li podré dir un no, a l'estiu però com més proper, menys estona hi volaré a dalt del meu Drac. 


Avui la seqüència de les imatges a ritme constant, sense pauses, en cap cas he rodat concentrat en la ruta, el Vol fa dos dies que va en automàtic, no hi puc fer res, sóc vell, i per tant les imatges són en el seu gruix, del passat, i en menor grau, del futur, normal, no viuré cent anys, ni sé quants ens seran, sí que mirant enrere tinc prop del mig segle per rememorar, omg, omg, omg.


Quines Falgueres, quines Falgueres, crec que sé el perquè d'aquest efecte tan diferent, l'entrada dels Vols de matinada agafats ara de la mà de la llum, han fet reaccionar a les Fades de la nit, concretament a la Fada Reina que, sap que el Destructor Independent a qui ella rendeix la seva absoluta devoció mai deixarà de protegir al Drac d'ulls negres, el meu Drac, crec que la Fada Reina vol que el meu Drac entri sense retorn a les profunditats de la foscor, la Fada Reina sap que darrera d'ell, del meu Drac vindrà el Destructor Independent, però i què en fem del genet?

Cal ser prudents, la Fada Reina ha de dirigir la Nau Insígnia, La Gran, la que ha de navegar a les antípodes, clar que yes. 


El Destructor Independent quedarà a la Nau Insígnia, La Catalana, aleshores què persegueix la Fada Reina?

Avui equipat d'hivern, amb tèrmica de Merino de màniga curta, a 10°C  a tocar de les 7 del matí, coincidències, tres bikeres, incidències, cap, aigua, zero, menjar, cap, Cateye-Powerled sempre sense ser necessaris per veure, si per ser visibles, eines, totes.


Ara esperant a la tarda, a veure què respira la Reina, que de ser serà el primer Vol de primavera. De mentre un bon esmorzar també de test com el d'ahir, també.


Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed, després d'un retorn clàssic entre blocs de granit dels temples, entre Dracs, Dracs, i més Dracs. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada