Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de març 30, 2014

Divendres, Festival, dissabte, Festival


No pel contingut de les cerveses de divendres, sí pel motiu que va fer que vinguessin cap a casa, era a minuts de gaudir d'un bon dinar.


Ara a les portes de tornar a començar els Vols de Drac. 


Haurem fet una setmana sencera de descans de MTB, veig les imatges a on el gaudir-ne és, mentre la pluja protagonitza aquesta jornada de diumenge, el pensament que vola a llocs llunyans. 


Obrir els ulls i tornar a ser a Canberra seria un bon lloc per aquest matí de primavera, oi que sí?


Seleccionar cada una d'elles és una diversió, ara preparar les imatges a publicar al Blog, em fa pensar en el sopar d'ahir a la millor cerveseria del Món. 


Un tast per uns entorns que de tornar-hi, han de ser de tarda, no de vespre, perquè el soroll de tants a un espai tan petit es fa difícil de compartir entre interessants converses.


Un cop a casa passada la mitja nit ben tocada, a la matinada d'avui, les quatre l'hora de baixar les persianes i dormir, el mig dia d'avui sota la pluja, mirant-la agafada de la mà del seguir preparant les imatges d'aquesta aportació.


Decidir, ara per ara, aturar les cites del 2014, un fet que pesa, les conseqüències d'aquesta decisió no les sabrem fins passades les cites, ara he de dir que costa passar aquestes prèvies, després, i fins i tot mentre siguin, veurem a on ens portarà. 

MTB, MTB, MTB. 

Avui, aquesta tarda hauria de finalitzar la revisió de la The Motivator, i de la Longboard, hauria, hauria. Primer dinar, i després segurament posaré fil a l'agulla, no tinc tantes opcions, el proper Vol ha de fer-se ja amb totes les millores fetes, perquè la regularitat marcarà els propers seixanta dies de MTB. 

Des del Mirador del Drac, a hores de posar fi a aquest darrer dolç descans de Single Speed, omg, omg, omg.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada