Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de març 17, 2014

No anàvem a fer Vol

Però veure com camina el ritme a Europa del dia a dia de bike, bé no et deixa indiferent, i després de veure a on som del grup, tocava fer una proposta de nou Vol de Drac.


Així ho vàrem proposar i així va ser, una arrancada amb molt trànsit, va donar pas a una ruta més pausada encara motivat per aquest.


Un dinar a Blanes preparat per a recepcionar la nostra entrada, oh yeaaaaaah!


Ara passades les hores, després d'una matinada densa, matinada, sí, més que densa, el decidir el descans de bike per avui, encertat, ara a la tarda necessitat de ser a on sóc, descansant, i sí, esperant l'aventura de fer el Drac de matinada, mtb, mtb, mtb.

Ets entre Dracs, i res vol tornar a ser com era, ets entre espais propis, aleshores per què ser a un sender diferent?


Ara deixant que les Falgueres Màgiques decideixin què volen fer amb els meus pensaments, amb les imatges dels meus pensaments. De ser, de repetir-se jo seré el primer de preguntar-me, però mentre i des de aleshores els Vols no han deixat de repetir-se, fins a ser propers als 100, i sense la posició límit, aquest de ser el determinarà el darrer, i aquest, aquest decideix ell, mentre gaudir de la presència d'aquest Destructor Independent, de la Fada Reina, OMG, gaudir dels seus pensaments, un instant ple de percepcions.


Una lluna definida va marcar la tornada de la nostra aventura, i a on els pensaments són monotemàtics, single speed, single speed, single speed.

Entre programes de cites de MTB aturades totes per una  prudència extrema del què no veiem clar que està per venir, estem decidits a no fer res més que preparar-nos per si d'aquí a la proximitat de les cites desprogramades entenem el significat del què està per venir, perquè d'haver de decidir avui, està clar, zero events pel 2014, no ens aproparem al 2015 amb aquesta incertesa vestida aparentment de bones perspectives, en cap cas. 


Una entrada a casa bona, una proposta de sopar clàssica de l'estiu, pizza a Arenys de Munt, i tant, i tant. 

El local més proper obert, aquest promou la Nau, tota la Nau Insígnia navegarà sota la protecció dels Destructors de Murs, si no restarà aturada protegida per l'Independent propera al Mirador. 

Dies de MTB, dies de Single Speed des del Mirador del Drac, omg, omg, omg.

No podrem possiblement assolir les fites que prevèiem pel 2014, sí però  que mirarem de no cedir posició pel què fa a gaudir del local més terrenal, clar que yes.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada