Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de març 13, 2014

Test al Drac (II)

Mirant d'anar veient sensacions noves, lluny del nostre ritme, a on aquesta matinada sense rodar bé, sí que ho he fet a un ritme més alt, i a on com us esmento no he rodat amb bones sensacions. 


Rodar a més velocitat, millor dit, a una mitja més alta, un objectiu diferent, no oposat a rodar lent, a aquesta sensació vull dir. Però si bé avui no anava lent, la sensació és que no anava lent, i aquesta indica que no anava bé, com sona, com sona.

És remarcable que no anava bé, també positiu, molt, que tampoc malament.

Equipat d'hivern, sense fred, sense fredor, a 10°C a tocar de les 7 del matí a la riera de Llavaneres, aigua, zero, menjar, cap, eines, totes, coincidències, cap, incidències, cap, Cateye-Powerled a mínims, per la visió pilotant útil fins a les set poc tocades.


Avui la poció de les Falgueres Màgiques de fa uns mesos no sé perquè han deixat de fer el seu efecte. I un bany d'imatges han passat pel meu cap mentre baixava pel Tintorer. 

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed. 

Ara esperant a la nit, l'arribada de la nit, de la Reina, per veure si sortim a rodar entre Fades. 

A minuts de marxar a dinar, que bé, que bé, que bé, a la tarda us proposo les noves arribades d'avui,  de components, de recanvis, i d'equipaments.

Anem a dinar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada