Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’agost 25, 2011

NOOO es una cronica de CHAIN REACTION CYCLES

A vegades hem sento un cronista afortunat, a vegades servidor deixaria tirada la feina per anar a buscar aventures similars, a vegades hem pregunto "que he fet malament"....i perque tot aixo? perque aquestes paraules? doncs ben clar, perque avui, en comptes de ser "per feina" a Alemanya (si, si torno a estar al Vell Continent) m'agradaria estar amb altres genets, molt aventurers, que portaran la nostra senyera per terres del Nord.

I es que parlant amb en Marcal, no parava de donar-me detalls del que estaven fent, i jo havia de tenir les dents ben apretades per no mossegar-me d'enveja...punyeteros !!!!

Prenent paraules seves, pasare a explicar-vos la visita a ... CHAIN REACTION ... si, si, de nou amb els amics Irlandesos, que es evident que van fer una bona feina ja fa ara uns mesos, doncs els nostres genets ja son de nou alla.

Quina aventura, que dir, be, res mes que transmetre el que m'han mig explicat, que han mirat de millorar alguns aspectes del seu equipament, dues jaquetes Light Lite, en la línia d'on Marcal es a data d'avui, i un jersei també en aquest mateix sentit.

Diuen que s'ho han passat be al vol, i jo m'ho crec, que no han parat de parlar de bikes, bikes i més bikes, com no podia ser de cap més manera...extrany oi? La que pot ser la propera bike, les properes bikes de can Marcal i Betty quedaran si no passa res de nou decidides a la conversa que mantindran ... en persona ... amb en Jeff Jones, si, com sona, amb en Jeff Jones.

Si ho han de fer es fa bé, i si no millor esperar i dirigrir-nos a la segona aventura, això sí un cop finalitzada la primera, i per terres mes properes a on jo soc ara...Eurobike?

I que tal la visita a Chain?...doncs el tema no ha anat tant be com a la darrera vegada, de 30 referències n'han fallat 15, d'aquestes 15, 6 per errors d'estoc la resta per errors diversos d'ells, increible, la màquina, el portavions que al juny podia estar en perfecte funcionament, avui a l'agost el resultat és que "va, res més, en cap cas va bé, no m'ho puc creure"...textualment.

























I encara que sembli que no, el millor es que malgrat aquesta cronica, el que vull no es parlar de CHAIN REACTION....de debo :)

Xavi Parcio, aquest cop NO desde SC !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada