Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, d’agost 29, 2011

SSWC 2011: Quan l'escenari és únic.

A la imatge que us poso ara,  cada racó, cada detall de la mateixa té allò que ha de tenir per mostrar a on érem, i no vull dir geogràficament al mapa, si no entre qui i quines bikes.


La IF amb els colors clàssics de la marca o John Deere, és per a mi avui un altre cop, una de les millors opcions, cromo, slooping correcte, possibilitat de ser específica SS, i una geometria de 10/10.

I un detall important, la propietària d'aquesta joia té clar què vol fer amb ella, perquè si amplieu la imatge podreu veure que ha no ha dubtat ha seccionar el quadre per posar els ràcords específics per a poder plegar els dos triangles en un de sol. És més encara la zona modificada per a tal fi encara no ha estat pintada.

La forquilla Maverick SC32 té el punt de diferenciació suficient sense caure en el sender de la confusió de la Lefty que surt a la pàgina d'IF quan fa referència a les MTB de titani. El funcionament però un dubte, la rigidesa lateral sense el pont també, però ajuda a pensar-hi l'eix de 24 mm. que requereix d'una boixa específica. Són les DUC forquilles actives que requereixen de ser bloquejades pujant, i el mecanisme per desfer-ho és impossible d'activar en marxa si no és pujant, i pujant si no saps quin és el circuit no saps que l'hauràs  de desbloquejar per la baixada que no saps que vindrà. Però fer un útil específic per poder fer-ho des del manillar estaria a les nostres mans, oi que sí? A BO això no seria un problema, en cap cas.

El detall de "llanta" blanca darrera com els tirants,  i negra la davantera, no l'havia vist mai, però he de dir que té el seu punt, i tant que sí, agosarat sí,  però el té.

Hi ha més bikes a la imatge, moltes, i de molt curioses, però ja les aniré posant una per una, perquè de la majoria en tenim foto de detall.

MTB, MTB, MTB.

Com que no tenim cap pressa,  però cap, i la què tinc requereix de no tenir-ne, gaudim d'aquest degoteig d'imatges, una sí, dues també, sense presses, i amb moltes pauses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada