Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’agost 06, 2011

Custom adventure SS.

Perquè això és el què fem.


Fa dos dies sortida SS, amb llums perquè així ho requeriria la sortida a darrera hora, pel fet de que la sortida va començar a quarts de vuit de la tarda, i a on sempre varem atacar corriols i més corriols, per tornar finalment des de Canet per la platja fins a Caldetes, gelat passada la bolera i directes cap a casa passant per Llavaneres.

L'escalada cap a Canet des d'Arenys de Munt, mirant sempre de posar en pràctica la particular pedalada que l'Esteve ens ha proposat, i la sensació a diferència d'avui, sensacional.

Una pujada emocionant, una baixada posterior lenta, pel fet de que a la claror prèvia a l'arribada de la nit tenia un to rar, i això feia que la visió quedés mermada.


Una tornada a peu de mar única, on penses, "si ha de ser, que sigui així", i tant.

Les millores escalant seguint les instruccions esmentades són notables, menys fatiga, més velocitat, sembla que no, però és que sí.

Avui dia de MTB, pujades, baixades, per corriols de pam, i per pistes també, un enllaç de Dosrius a Can Bordoi per carretera, i que ha estat el pròleg d'un tram del més pur mtb, com el de després de Santa Mònica fins al rucs, passant per un nou tram obert fa pocs mesos.

Les sensacions a dalt de la bike a les primeres pendents,  dures, per passades les primeres seccions anar millorant el to, a  partir d'aquí els vols han estat propis de Dracs, i a on a cada quilòmetre consumit el pensament sempre ha estat, "anem a conquerir més espais".

Les bikes de 10/10, he de millorar un aspecte de la Vicious però, substituint el disc de fre del darrere, l'aranya del disc XTR 2007 presenta el defecte clàssic d'aquests, presenta una flexió estranya, agafada de la ma d'un soroll que anuncia trencadissa, posaré un 180 2011 o un 160 2007 nou, no ho sé, tinc els dos, oi que sí?

Sempre en zona aeròbica, per què no? això sí, a ritme interessant, i tant.

Aquesta setmana per diferents motius he estat per Platja d'Aro, quantes persones, ara feia temps que no hi anava, hi hauré de tornar, i també aprofitaré per rodar-hi, i tant que sí. Per decidir si passar-hi nit o no, ho tinc per decidir, oi que sí?

Dies de mtb, mtb, i més mtb, a on les bikes 100% rígides, i SS fan l'agost, i mai millor dit. Avui just 60 Km. amb un desnivell interessant segur, i a on passada la primera hora tot han estat bones sensacions, no les millors, sí bones, entre elles una a remarcar, la sensació de lleugeresa a les pujades més extremes i també la millora en els canvis de ritme, millor dit la velocitat d'aquests des de l'instant de pensar-ho a fer-ho.

Equipats 100% d'estiu.

Aigua, dos bidons de 750 ml. i mitja cervesa, menjar, un plàtan, i mig entrepà de tonyina.

Eines, les de sempre, sense esprai d'escuma. Llums al primer dia, Powerled i Sigma darrera.

MTB, MTB, MTB.

Seven no diu res, què rar, insistiré, i tant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada