Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, d’agost 14, 2011

Un univers d'opcions interessants.

És que després de decidir els equipaments per a la Betty, "dit i fet", que diem els catalans, que rares vegades és,  perquè sempre ens ho volem pensar una mica més un cop feta l'afirmació, oi que sí?, aleshores després de decidir els equips esmentats, tocava el torn, toca el torn a la que ha de ser la bike entre les bikes, la nova 29er. Una bike curiosa, amb unes mides excepcionals, perquè la bike estarà construïda a mida, cada detall, cada tub, cada puntera, cada no passa-cables de canvis, l'alçada de la pipa, l'alçada de la caixa, la no BB30, la longitud de les baines, el tipus de tirants, la unió d'aquests amb el TT, el diàmetre 27,2 mm. i longitud del ST, l'angle d'aquests dos darrers.

Tots aquest detalls pel que fa referència a geometries, després hi ha el material d'aquest, i després els acabats finals.

I amb tot això encara no he definit, cap component, la forquilla una Unicrown, cònica de cromo o titani, l'elecció del material dependrà d'altres factors, com també caldrà definir l'alçada d'aquesta 440-465 o 470, veurem , ni la resta de components, un detall sí serà, millor dit dos, no, tres, no, quatre, millor els esmento i veiem quants en surten,  el seient, que serà un dels tres idèntics entre ells que ja utilitza actualment, els pedals, CB 4ti, la direcció CK, les bieles BO, que ja les vaig presentar al Blog, plat i pinyó HbC, 32-24 que també els vaig presentar al seu dia, la cadena una Shimano de 7v, les tanques de les rodes Fimo,  els frens, Saint-XTR2003, 160-160 mm., els pneumàtics Maxxis  Crossmark  UST 2.1, els punys  Ergon BO.

Crec que únicament haurem de decidir la tija, la potència, el manillar i les rodes. Tija de titani, la potència dependrem del fabricant si en fa, el manillar, el mateix, i les rodes, caldrà definir quina és la millor opció on en primer terme primi la fiabilitat, en segon terme el pes, en cap cas per sobre dels 1.450 g. en cap cas, i això sí, com amb el quadre específiques únicament per a SS.

MTB, MTB, MTB.

Si un quadre es creua pel camí, com el Black Cat, per què no?, però ahir a la nit va anar just que no decidim, avui?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada