Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’agost 17, 2011

Moots Rigormootis SS, 26", 100% rígida.

Personalment, jo aquesta opció la veig de 10/10.



Si en Colorado finalment, o millor dit si el sr. Klaus es posa en contacte amb en Colorado, no descarto reiniciar aquest camí, i sincerament 26" o 29er, no és important, i tant que no.

MTB, MTB, MTB.

La forquilla funciona, les rodes també, les bieles són unes petites joies, els frens senzillament eficients, els pedals, una selecció particular però també amb un alt rendiment si són Time, crec que sí, el seient, aquesta és una opció molt personal però un Gobi avui ja comença a ser com un Flite, seients per a èpiques, i tant, la direcció, és "la direcció", una Chris King, jo a la Vicios hi porto una competidora, però la porto perquè treure-la podria "descantonar" la pintura de la pipa, i això sí que no, tija, potència i manillar, senzillament, Moots de les marques que han vengut un mínim de bikes fabrica el millor conjunt d'aquests tres elements esmentats, un únic defecte, si és 26", una bike com aquesta ha de portar els millors pneumàtics, entre ells per què no?, el Monorail, i tant que sí.

Errors de muntatge, únicament errors de muntador, la cadena no és la que ha de ser ni té la tensió correcta, dos,  els dos torniols que inicialment haurien de tensar les patilles no toquen ni la puntera, no estan fent res, és a dir la bike va ser muntada però no acabada de muntar, tres,  un manillar amb les puntes enrere de manera significativa i el seient descentrat enrere?, què no va bé?, i en darrer terme, per favor com amb una bike com aquesta pots lligar el tub quilomètric de fre davanter amb la forquilla White Brothers,  amb una brida matussera, per favor, per favor, per favor. El protector de plat, a on anem amb una bike com aquesta no toca, i no toca per tots aquests errors.

El quadre, bé aquest no té cap error a remarcar, jo no portaria una pipa de direcció llarga com aquesta, però si està fet perquè no toquin les manetes amb el TT i també per evitar que el cap de  la forquilla, sigui quina sigui no impacti amb el tub que va de pipa a caixa, ja està bé, si no evita això quin sentit té?

Si el sr. Klaus contacte correctament amb en Colorado caminarem cap aquí, i tant, oi que sí?, les possibilitats de que això sigui així són del 0.000000%, tot i així, personalment, jo aquesta opció la veig de 10/10.

MTB, MTB, MTB.

1 comentari: