Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, d’agost 02, 2011

Reynolds 953.


http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=567454&highlight=Vicious+Cycles&page=3



MTB, MTB, MTB.

Torno a veure aquest material i no hi puc fer res, mtb, mtb, mtb.

2 comentaris:

  1. Que se sap del Reynolds 953 per muntanya? He llegit arreu que no es prou fort per una bici de muntanya, Reynolds acaba de treure el 931, més fort per tota mena de cuadres diuen.

    ResponElimina
  2. No en sé massa cosa, el que en sé és de lectures a diferents medis especialitzats, que no vol dir massa bé res, o sí.

    Com que per manera de fer cerques informació, veus aportacions noves i la curiositat fa que un tema per a mi nou, passi a ser un tema d'entrada interessant.

    He de dir que la meva Vicious és molt còmode, i és un Reynolds 853, no sé si pel material, per la fabricació del tubs, no ho sé, però la sensació és de comoditat, també pel que fa referència a la forquilla, que amb 438 mm. dóna una qualitat de recepció dels impactes bona, no sé si molt bona per a un tercer, per prudència dic, "bona".

    El Reynolds 953 diuen que es comporta millor encara que el 853, i superior a totes les games conegudes de titani, ara bé si és així o no, no ho sé, d'entrada llegir-ho ho fa prou interessant, molt. Caldria poder rodar amb un quadre i forquilla amb els components de la meva SS i aleshores sí que tindria una opinió més sòlida.

    MTB, MTB, MTB.

    Vaig a cercar informació del 931 que esmentes, i tant.

    http://www.bikeradar.com/news/article/nahbs-2010-steel-is-real-25264/

    http://www.rikulau.com/rikulau_english/products/Road_Reynolds931_Classical/zoom.php?L1=A&L2=F&L3=01

    http://www.genesisbikes.co.uk/fr/news/06/04/11/new-reynolds-tubing-some-unbelievable-chris-king-craft-with-video

    I anar cercant, hauran de passar hores, és a dir setmanes, i tampoc tindré una idea clara, sí interessant, que aniré compartint al Blog.

    ResponElimina