Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’agost 27, 2011

SSWC 2011: CAMPIONS !!!!

Avancare una mica d'informacio, i es que ara entec que dificil es la feina del corresponsal, canviant d'hotels, amb connexions que no sempre funcionen, havent d'explicar allo que veu, i allo que no veu, no sempre amb les millors condicions per fer-ho.



Com ja ha dit en Marcal, els corriols no son res del que tenim a Catalunya, estrets de pam, humits, dins de boscos gegants....vaja, gairabe com a South Carolina !!!! Entenc la dificultat, o no, d'adaptar-se a un entorn tant diferent, jo encara tinc al cap la meva primera baixada per Paris Mountain....al video no deixo d'al.lucinar i al final dic...aixo es MTB !!!!

En Colorado esta al top 10 de moment, Marcal tambe molt ben classificat pero mes enrera. La Betty si tot va com va pot fer entre les 5 primeres....Deu meu !!!!, i en Michael, "la incognita", per la manca d'experiència amb SS.

NOOOO, es broma, no tinc ni idea de les seves posicions, pero sabeu, JA SON CAMPIONS !!!!

Xavi Paricio, un altre cop encara NO desde SC

1 comentari:

  1. Xavi, l'ordre ha estat aquest i les posicions si no han estat aquestes poc hi faltarà, el que sí que puc afirmar és que de més de 500 participants calcula un 10% i entre aquest número hem quedat.

    La Betty molt propera a l'Ausilia, molt propera, i sí darrera meu, per poc, però darrera.

    En Colorado mereix una menció a part, pletòric, avui a la SS WC 2011, m'ha donat una lliço sense cap mena de possible argument que, "Colorado felicitats".

    Més ràpid que jo, més mentalitzat que jo, i un esperit WC que jo crec que mai tindré, en Colorado té moltes "tables" pel que fa referència a cursa, moltes, està clar, perquè ha estat començar la cursa i no veure'l més, com sona.

    En Michael ha punxat la Niner 29er, i a una cursa com aquesta un aturada de minuts és no ser-hi, però mereix una menció especial, als minuts previs a la sortida l'emoció d'en Michael per ser a la SS WC 2011, fa que el seu abandonament no sigui res més que la porta a la propera SS WC, serà ja a Sudàfrica?

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina