Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’agost 17, 2011

Perseverance.

Per a finalitzar, abans per a escriure, abans per pensar-la o sentir que tens el moment per posar una darrera de l'altra les paraules que fa que una aventura a dalt del nostres Dracs sigui una aventura compartida  a aquest espai, a The Great Escape MTB, cal que una idea, millor dit un sentiment es posi el primer de la fila de totes les sensacions que et venen al cap quan penso, "vaig a escriure la crònica".

Mentre aquest moment no ve, els pensaments, els vols fets resten com aturats en el temps, i a on la sensació si vull començar a fer la crònica és similar a quan veus una imatge de lagranevasio sense bike, equipat de gala, però sense pedalar, té el seu sentit, i tant, però no pot ser el pilar de la crònica. És a on sóc aquests dos darrers dies, amb el peus a terra, mentre això sigui així he de seguir esperant a que l'esmentada sensació es faci present, i tant.


Sí, ja ho sé, aquests moments hi han de ser, són part de la construcció de les cròniques, són part de les prèvies a poder-les escriure, i tant. Però mentre això passa les ganes de començar a escriure resten a l'espera de desembarcar al Blog.

Mentre les sortides es van acumulant, i això fa que les sensacions són cada cop més i la cascada de pensaments a exposar al Blog cada cop són més nombrosos, a on hi ha dies, com aquesta darrera setmana, que tinc sort que disposo de les fotos arxivades per dates i llocs, si no confondria llocs i moments, fet que no em passa mai quan intervé la VW, i tant que no, i això fa que tot tingui el seu ordre inicial, que en cap cas té perquè ser el que finalment exposo al Blog, no, sí el que fa que entre molts d'altres possibiliti de que una mena d'explosió dins meu es produeixi cada cop que obro el Blog i cerco "noves entrades", com ara, que mentre feia estiraments, encari l'ordinador i un pensament que fa hores que ronda pel meu cap,  moltes, i que no deixo de recopilar les imatges de les darreres sortides on hi surto a peu dret, el per què? no ho sé, bé ara mentre escric sí que ho sé, no mentre les cercava.


 MTB, MTB, MTB.

Som dimecres, demà dijous, demà passat divendres, sí tots ho tenim clar, però també tinc clar que el que va lligat a aquestes sortides serà una aventura darrera d'una aventura, Montseny, Maresme, Baix Empordà, Alt Empordà, crec que no em deixaré cap ruta.

Portarem llums, i tant, cada dia, potser pel Maresme no caldrà, però pel Montseny, sí, pel Baix Empordà, també, per l'Alt Empordà i tant. Per aquest darrer, per arribar a Cadaqués des de Roses, sortirem cap al capvespre, i mentre hi rodem la nit ens agafarà de la ma, mtb, mtb, mtb.

Després haurem de tornar amb una sola protagonista, "la nit", mtb, mtb, mtb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada