Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’octubre 14, 2010

+ Roc.

Salsa, una marca que dia a dia com Voodoo va fent camí. Cada dia més propostes, cada dia més opcions. El detall de la forquilla sense imposar una peça barroca com a suport per la pinça, fa que l'estil sumi a la simplicitat. I el color, que podem dir del color, em recorda a èpoques de Ibis.


I les punteres?.


Gama de complements amplia, diferents opcions, amplades, diferents colors, tot per poder personalitzar la nostra bike. Qui no ha perseguit les tanques Salsa?.

És un aspecte important que les marques tinguin els complements tant de components com de roba pel ciclista, Salsa és una d'aquestes marques que ho fan bé, no diré molt bé, però sí força bé.


Mireu aquesta gama de manillars, poques propostes hi ha tan complertes.


Phil Wood, no cal que esmenti masses mots, fiables, clàssics, retro, i també pesats com pocs.



La bike d'un campió del Món, de la Copa i també or Olímpic.



Mireu el detall del reforç de l'inici del tub que va de la caixa de "pedalier" a la pipa de direcció, la imatge no sé si ho manifesta bé, però en directe era un detall significatiu. Els pedals uns clàssics.




Miguel Martinez, qui no recorda la seva retirada anunciada al Roc de la competició professional, i el bany a la platja de Fréjus amb l'Absalon. Un bany de campions del Món.


És evident que Crank Brothers amb les seves potències marca aquest any el nivell, però aquesta potència Shimano té també la seva pròpia personalitat, i això sí, saps que Shimano és indicatiu de fiabilitat. Quin detall el de la tapeta superior.


Clar que Crank Brothers no ha perdut el temps, ho podeu veure a les imatges. Si bé cal dir que la primera imatge de la potència Shimano és d'una tendència decididament baixadora, i la CB decididament rodadora, les formes d'aquesta darrera són, mentre que la de la Shimano encara hi va.



Amb els pedals Shimano XTR 2011, no passa el mateix exactament, a la barrera dels 300 g. està a 50 g. de ser "el pedal", caldrà però que millori en l'apartat de funcionament de les seves cales en fang, concretament en l'evacuació d'aquest, i serà amb 250 g. la referència, avui ho és en fiabilitat, però no en el conjunt, d'eficiència de funcionament, és a dir en tot tipus de condicions climatològiques, en pes, com he dit han de ser 250 g. i amb el que guanya amb diferència notable,  és amb la fiabilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada