Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’octubre 06, 2010

Inici del compte enrera.

Tot enllestit, no tot és cert, però el que queda per fer són minuts, no hores, com fins ara.

D'aquí a res estarem submergits dins de l'aventura, jo diria que entre bikes, no entre Dracs, bé sí, els dos nostres.

Porto tres càmeres de fer fotos, la grossa i dues de petites. És que en vull fer moltes fotos, de fet com a cada edició.

Aquest any no porto un bon grapat de recanvis, pel fet de que participem a una sola cursa.

Amb en Colorado hem quedat que si hi ha "la bike", que me l'emporti cap a casa, no crec que sigui aquest el cas, però no se sap mai. Una 29", SS, clàssica però amb totes les característiques de construcció de les bikes del 2011, no sé si és el lloc aquest per coincidir amb el que podria ser el Drac.

Un dia de tocar moltes i diferents tecles, emocionant, molt, un xic tens, per les circumstàncies, no cada dia es participa a un Roc d'Azur, però serà una experiència més, que sempre està més que bé.

I si com cada any, dels darrers, la Vicious falla, aleshores sí, serà l'oportunitat que vindrà a les meves mans, i si no és així, serà senzillament sensacional.

Ja us posaré crònica/ques, de l'estada, dels instants, de les sensacions, dels nervis, del gaudir del que penso és important valorar, el fet de poder ser-hi.

MTB, MTB, MTB.

2 comentaris:

  1. Que os vaya muy muy bien, disfrutar mucho, ya estamos esperando vuestras crónicas y sus respectivas fotos.

    ResponElimina
  2. Nosaltres tambe estem desitjosos de veure i viure l'ambient Roc. Dema mateix en farem un tastet. Aquest any, sense cap tipus de pressio, gaudir per gaudir, gaudir per ser-hi, que aixo ja es molt.

    ResponElimina