Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, d’octubre 29, 2010

Roc d'Azur 2011.


És el que té deixar passar dies.

Que ja som a punt de fer el pas per les inscripcions de l'aventura del Roc 2011. Dic a punt perquè ens hem de coordinar molt bé amb en DNL i en FRK per coincidir a la mateixa tanda, si no, no ens veurem, no coincidiriem que és del que es tracta, i perquè això sigui hem de fer la inscripció al mateix moment, i a vegades tot i així hem quedat tallats entre tandes.

Senzill, anirem a tres curses, com a les millors èpoques, una per dia.

Una aventura la del Roc d'Azur que aquest proper 2011 serà molt i molt diferent, de ben segur.

Serà amb una 29", SS, i rígida?, estaria bé, serà la mateixa?, aguantarà la Vicious el recorregut fins a les portes del Roc d'Azur 2011?.

Anirà la Betty amb la bike actual o serà ja amb el nou cadell de Drac?, vull dir que el Drac amb el que ara vola la Betty, donarà a llum a una menuda cria de Drac, que serà a la sortida del Roc 2011 com a la nova hereva.

Jo ja veig els ulls del cadell de Drac, brillants, amb la força de qui se sap guanyadora per la seva joventut, perquè sap quin és el seu origen, perquè sap qui és el seu genet, un genet expert en Roc's, una caçadora de Roc's, una devoradora de muntanyes, una conqueridora de somriures.

No em costa res visualitzar la imatge d'aquest nou Drac, millor dit els seus ulls, la resta dependrà de molts factors, el resultat no, en cap cas, perquè serà una cercadora de senders, una arriscada voladora a baixes alçades, una escaladora nata, i tindré molt present que entre senders cal mantenir la distància perquè si no, veig clar en la seva mirada,  que una esgarrapada de les seves menudes però afilades urpes me l'enduré de ben segur. Com al Roc també ho tindran clar en veure aquest tàndem genet-Drac,  ja preparen el passadís.


MTB, MTB, MTB.

Una recta, si senyor,  la que ens espera, el que ens proposa aquest proper 2011, perquè ja hi som, sí, ja hi som.

Festa gran a França, és el que serà aquest 2011, si Deu vol.

Convencerem als nostres amics francesos per fer la festa cada dia en un altre entorn, ho tinc clar.
  
Nota, per aquest 2011 ja en som tres, Colorado que bé que t'ho passaràs.

MTB, MTB, MTB.

2 comentaris: