Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, d’octubre 19, 2010

Pati senzill.

http://classifieds.mtbr.com/showproduct.php?product=55098&cat=7http://classifieds.mtbr.com/showproduct.php?product=55098&cat=7

XAMG, perquè quan l'he vist he pensat amb tu?.

MTB, MTB, MTB.

7 comentaris:

  1. Caram, i tant de senzill, dues IBIS, una TITUS, un quadre MOOTS i el que penja de Ti he de suposar que també, una ELLSWORTH i l'altre que no es distingeix al menys per a mi.

    Veig que no sóc únic en especie, també hi ha gent rara que surt cada dia amb una bike diferent, quin tipus de gent més peculiar!, 7 dies, 7 bikes, es com la peli, 7 novias.... pero para uno solo.

    ResponElimina
  2. A mi aquesta película em va marcar. O sigui que coincidim, jo ara per ara Superlight, ASR-SL i Vicious, però avui és el primer dia que he pensat que les dues primeres ja és hora de que facin un pensament, vull dir que crec que les posaré a la venda.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  3. Una desició important aquesta, cal rumiarse-ho bé això de vendre dues bikes tan singulars com la Superlight i la ASR-SL, no són qualssevol i, a més ara com ara, sempre tindran un mal vendre, vull dia amb això que si realment no necessites fer-ho, reserva les, qui sap, qualssevol s'encen la llum, et desperta la vena doble suspensió i tornes a degustar les, es per això que costa treure-les.
    Hi ha hagut una època rigida, una època doble, una època SS, que aquesta s'acabarà, un dia o un altre, i llavors...... potser tornen altres èpoques, el retorn......

    Es per això que costa de desferse d'un aparell que tant bones estones has pasat amb ell, que forma part de la teva vida.

    ResponElimina
  4. Fa mesos que en Colorado em diu que les he de vendre, i fins aquests darrer comentari sempre he pensat que ara per ara no.

    Però ahir al matí vaig pensar en la possibilitat de que el lloc on estan deixi de ser el seu lloc, per fer-ho dues opcions, que les tingui algú que els hi faci un bon ús, o posar-les a la venda i en aquest cas el tipus d'us ja passa a ser una qüestió més secundaria.

    Tens raó que puc tornar a gaudir d'una època de bici doble, com dic sempre, quan això vingui ja iniciaré una recerca d'aquesta joia. Perquè si no és això, una joia per a mi, a casa no vindrà.

    Però ara per ara la pensada de posar a la venda les dues bikes està molt present avui, clar que la pensada ve d'ahir i puc canviar d'opinió, ja aniré exposant on soc amb aquest tema.

    ResponElimina
  5. XAMB, la vida són cicles: ara vols una ss, després voldràs una doble, tornaràs a una rígida amb suspensión al davant,etc...
    Això passarà segur, pero no tinc tant clar que passarà amb un 26"!
    Penso que una vegada has anat amb una 29er tornar enrera...díficil, ho veig difícil!

    ResponElimina
  6. No, no es dificil tornar enrera, de fet quan un té diferents opcions ha de pensar que cada sortida o cada dia pot ser diferent, per això i en el meu cas en particular que rinc el pati ple i de diferents opcions puc escollir i dir, avui toca aquesta, sensa dir, carai ara anar amb 26.

    Ara bé, la cosa pot canviar quan tens una 26 i una 29, llavors a lo millor l'aparques, depen de les opcions de la 26 i de la 29er o no em diras que en Lagranevasió no hagués disfrutat més amb la Superlight que amb la Vicius, una altre cosa és que ja s'ho ha passat bé però per una cursa com el Roc, ell mateix ho diu, era com una especia única al mig d'un miler d'altres especies.
    Jo crec que totes conviuen, ara, si només pots ecollir-ne una, llavors és diferent, has de fer un salt, endevant o enrera?, això depen de tu mateix.

    ResponElimina
  7. Jo avui estic decidit a vendre les dues.

    XAMG si bé coincideixo amb tu que amb elles he passat molt bones estones, també és cert que amb la SS no penso mai a agafar les dobles, i a data d'avui les tinc totes dues a punt de sortir-hi a rodar però les miro i em dic, "quines bikes més impressionants", però tot seguit m'enfilo a la SS.

    I això ja ve de lluny, de la Yeti ARC, amb la seva forquilla PACE RC31, així que ara per ara 100% rígid, 29" i SS.

    MTB. MTB, MTB.

    ResponElimina