Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, d’octubre 29, 2010

Emotiu.

Un dia diferent, perquè ha estat el dia d'acabar una part d'un projecte de detall iniciat de fa temps, més o menys tres cents anys, ens en queda molta per fer, però la d'avui és, senzillament.

D'aquí a uns minuts començo a preparar els Dracs per demà, tinc mitja feina feta, em manca la segona part.

Tinc una bona pensada, que la posaré en marxa avui al vespre, tenim un bon repte, el de demà, una sortida entre mites, els de la Cerdanya, on cada racó té les seves llegendes, cada ventada mentre escalem ens diu a on som, amb qui som, entre genets, entre Dracs, a una zona inhòspita, la nostra, una terra oblidada, pel que fa als seus orígens, no als seus paisatges que tots els coneixem.

Cerdanya, Xavi, Cerdanya, que t'haig de dir.

Colorado els ànims estan encesos, els nostres Dracs no volen ser a on són, volen ser entre vols, entre turons feréstecs, entre pujades infinites, com les que demà ens han de portar fins als Llacs de la Pera.

Una jornada prèvia molt satisfactòria, de molt de silenci, és veritat, de molts de pensaments, de molts, de sortides recents, com la del dia del bany direcció a Collformic, són dies de canvi d'estació.

Per a mi deixarem enrere la millor estació, però ara hi som, oi que sí, demà rendirem honors a un ésser apreciat, perquè demà és el nostre primer  pas,  de molts de ben segur, i així penso que serà una manera de fer el que ha de ser.

En Colorado ens va proposar aquesta sortida, la Betty em va dir, "tu volies fer la sortida que fa tans mesos que tens necessitat de fer, però una proposta Colorado, és una aventura que té el seu significat definit amb un sol mot, "Únic"".

Betty en Colorado és aquí, serà un sentit homenatge respectant, gaudint del que més ens agrada i amb qui més bé ens ho passem, en Colorado.

En Colorado és un Unicorn, una espècie extingida, un genet molt singular, nosaltres també, entre els tres podrem compartir un recorregut que té un valor afegit, Betty recorda la darrera ocasió a aquest paratge, la trucada de la mare a plena baixada després de la pedra que si la toques dóna vida, recorda que el que tinc necessitat de fer ho podem fer també a la Cerdanya, i així serà un dia de dos homenatges, plogui, nevi, o faci sol, serà un dia memorable.

Alumini, titani i ferro, Yeti, Moots i Vicious, tres rares avis, tres genets diferents, un dia memorable, únic, pel seu significat, per la seva història entre nosaltres, per ser per sempre una data senyalada, pel fet de què anava a fer, què i quan ens ha proposat en Colorado sense saber-ho, el lloc pel que és, el dia pel què vol dir per a mi.

No fa vent, un dia silenciós, previ a una jornada de pur MTB.

MTB, MTB, MTB.

2 comentaris:

  1. No fare comentaris, el meu Drac volara amb vosaltres....sera alla, quan pujeu cap als Llacs de La Pera, o passeu per LLes, o per Aranser.....sera alla, volant, creuant el cel...i jo amb ell.

    Una abracada molt forta desde un quasi estiuenc 29 d'Octubre, desde SC.

    ResponElimina
  2. Falten menys de set hores i aquí no hi ha qui dormi.

    Les bikes a punt, els estiraments fets, l'equipament a punt, ens manca poder dormir, els nervis són, l'emoció és, i el dia que vindrà segons ens hem informat serà un bon dia.

    Però les previsions del temps són les que són, digui el que digui la mestressa d'ona anirem a esmorzar, així que caldrà esperar, i qui espera desespera.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina