Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de setembre 24, 2010

Tardor, sigues benvinguda!

La tardor és, personalment, una de les estacions de l'any més bonica i més romàntica per viure-la, per pedalar-la.

Són petites coses, potser insignificants que per molts passen desapercebudes, però són les que també ens fan sentir bé. Canvi d'estació, recarreguem il.lusions.

Baixen les temperatures, pluja dia sí dia també, inici de llargues nits i dies curts, fulles groguenques als arbres, estores de fulles seques per terra, fruits de la natura; les móres de l'esbarzer i les cireres d'arboç, les figues, les castanyes i els bolets. Arrels molles, camins escarbats pel senglar, manegots, armilla i jaqueta ara sí, ens acompanyaran a totes les sortides, com també el llum del darrera i un dels sigma del davant.


Benvinguda, malenconia de la tardor, benvinguda.

Cal aprofitar els moments que ens ofereix el recorregut de la vida. La tardor, no pot durar per sempre, ahir vàrem donar-li la benvinguda, ara tenim uns mesos per gaudir-ne, abans d'entrar de ple a l'hivern, que també té el seu encant, però això serà d'aquí a uns mesos.

Pedalem, que només falten catorze dies!!!!

3 comentaris:

  1. Quina rao tens Betty, es una estacio genial, per a mi la millor, doncs els colors que ofereix son inigualables. Disfrutem tots, aqui, malgrat el paissatge es diferent, els colors vermells i grogencs son els que guanyen...tot just esperant l'hivern !!!!

    ResponElimina
  2. This is what it's all about!!! Great capture.

    ResponElimina
  3. Entrada d'una estació que té totes les condicions per ser "la estació", i que bé pensar així.

    La meva sortida direcció a Coll Formic per seguidament enfilar cap a La costa, tenia aquest sabor, a tardor, als millors propers colors, amb una frescor única, la de l'arribada d'una vella estació, coneguda, molt, no per això menys ansiada, bones sensacions, millors vols a sobre dels nostres Dracs.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina