Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de setembre 22, 2010

1st Anniversary

Hola Genets,

Si, avui, y sembla que fos ahir, fa un any del naixement del nostre blog. Un any intens, un any que diu molt, un anty de canvis, un any de reptes, pero un any, que marca una nova etapa...qui sap si com a la foto, amb el dorsal "1" per la nostra edat, continuarem escalant.



Desde SC, una forta abracada....i apagueu les espelmes !!!!

3 comentaris:

  1. Anys i anys, per molts anys!!!
    Com passa de ràpid el temps, tot un any, tres-cents seixanta-cinc dies d'experiències, de sortides, de novetats, de converses, de pedalades, de canvis d'impressions.
    Cinc-cents quatre temes oberts, alguns de tancats, i moltes, moltes ganes de continuar, de ser presents a un espai de privilegiats, on una afició comú, dins una mateixa línia, de respecte i il.lusió, fa que continuem endavant.
    Felicitats a tots, per ser-hi. Felicitats al seu creador i conductor, lagranevasio, per fer-ho possible.

    ResponElimina
  2. Gracias, gracias a todos los que dedican muchas horas para informarnos de todo lo que tenga que ver con la bike, participar participo poco pero leer os puedo asegurar que no hay día que me conecte un par de veces mínimo, me encanta poder compartir vuestras salidas en btt, con un pequeño comentario y una foto parece que yo hubiera estado en la salida, y que decir de las historias de lagranevasio y su espacio natural, las ultimas aportaciones de La dama del gorg negre que te adentran en un mundo especial. y un largo etc...

    Lo dicho GRACIAS Betty, Xavi, Michael, Lagranevasio.....

    ResponElimina
  3. ENTRE GENETS, ENTRE DRACS.

    Una data per valorar el camí fet, o no.

    Personalment estic satisfet de l'espai que tenim, sí?.

    També és cert que valoro molt positivament l'espai, perquè d'on venim, foromtb i fòrum btt. cat, fa que ser aquí subjectivament sigui genial, però més per la comparació que per l'espai en si, objectivament no ho sé i que bé que no passi res sigui quina sigui la realitat.

    Sempre és bo mirar de millorar quelcom, i diria que puc afirmar que és divertit, més i tot puc afirmar amb por a poder errar, que és enriquidor compartir aquest espai.

    De totes maneres, l'eix CAT-MÓN, funciona, ha estat sempre l'esperit amb en Xavi Paricio, i aquest és la columna vertebradora del Blog.

    Moltes novetats pel 2010-2011, que de ben segur passat el segon any, si tenim la sort de ser-hi, marcarà la segona gran diferència d'aquest espai, o no, i no passaria res.

    Perseguir compartir els millors moments, passar-ho d'allò més bé sempre amb un lliri a la ma, amb un nul sentit del ridícul, i amb tots els anells per terra, és per a mi la clau del to d'aquesta porta oberta al món.

    Entre pocs, molt, entre molts, més.

    Sumar, sumar i sumar, sempre, a les pujades més costerudes, també als plans, i a les baixades, a casa, pensant amb elles, o des de dalt de la bike, i sempre, però sempre, voler ser-hi per compartir. Si per sumar cal restar, restem, al final sempre sumarà.

    No és l'expèriència que en tinc, certament, però sí que és l'herència que he rebut i a ella em confio de bon cor.

    Bona fe, absència d'objectius detallats, omnipresència de detalls vers als demés genets, així com no deixar de dir mai cap elogi que em generi cap genet, i mirar de dir el que he de dir quan el cap em diu que fer les coses bé és el que costa més de fer, i fer-les malament és el que és més fàcil normalment.

    Un objectiu clar, fer les coses bé i mirar de fer-les fàcils, seguin el lema de no estar mai tranquil amb un "qui fa tot el que pot no està obligat a més", mai.

    Felicitem-nos tots per poder ser-hi, per voler ser-hi, i més encara per cercar i aconseguir el temps per fer-ho.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina