Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, d’octubre 14, 2013

World Solo 24 hour Mountain Bike Championships

Bon dia Catalunya, bon dia des de Canberra, abans de començar a fer tots els preparatius per tornar cap a casa. 

No ha sigut una aventura, en cap cas, tampoc unes vacances, sí una injecció d'energia intensa, molt, i molt important en tots els sentits a casa. 

Austràlia, Canberra, OMG, un país a ple d'energia, un continent diferent, molt singular. 

Tot roda molt ràpid, mai massa, tot queda enrere, tot té el seu temps, tenir clar quin ens toca, encara que amb la visió clara i definida que serà una propietat breu, és la clau per gaudir de cada instant a Austràlia. 

El tram Catalunya-Austràlia ha obert una porta molt gran, la més gran que hem obert fins avui. 


En cursa. 

Ara a hores de refer el camí tot agafa un to diferent, perquè encara no hem marxat, però l'aire és un indicador clar que tot segueix el seu curs, quin serà aquest no requereix de fer, com sempre pensem els catalans. 

Vull dir el poble català, per haver entrat a un tram de obligat servilisme en tot i cada un dels seus actes no està preparat per veure que podem gaudir de bons instants pel fet què l'entorn ens els ofereixi  pel fet de voler que estiguem bé.

A on pot anar aquest entorn és una incògnia per a un català. Mai ens han donat res, mai hem esperat res, i per tant sempre hem lluitat separats, apartats del món. 

Estimo i respecto ara encara més als catalans que han decidit marxar del país, has de ser valent per marxar del país, deixar enrere les nostres arrels. El pare al cel sigui va propiosar-ho a la mare molts cops, mai masses. 

Ara des de les antípodes, aquest és el meu pensament, quin serà d'aquí a unes hores, no està en les nostres mans decidir què sentirem, sí què sentim. 

Pare aquí series el Doctor Font, no en Font. 

Dies de Single Speed.





3 comentaris:

  1. Agafo les teves paraules MArcal

    "A on pot anar aquest entorn és una incògnia per a un català. Mai ens han donat res, mai hem esperat res, i per tant sempre hem lluitat separats, apartats del món.

    Estimo i respecto ara encara més als catalans que han decidit marxar del país, has de ser valent per marxar del país, deixar enrere les nostres arrels. El pare al cel sigui va propiosar-ho a la mare molts cops, mai masses."

    No se segur si valent o boig, pero s'ha de tenir quelcom diferent per fer aquest pas, no som millors ni pitjors que els que sou a la nostra terra. El que si puc dir, perque es una realitat que he pogut viure, es que es una experiencia enriquidora, tan a nivell personal com a visio de on ets.

    Fa poc vaig llegir que marxaves per saber d'on eras, potser si, ara que som fora es quan mes Catala hem sento, quan no tinc cap rencunia de dir que soc nascut a Barcelona, Catala, que no hem sento Espanyol i que si arribes e cas la meva decisio seria clara. El millor del cas es que aixo li puc esplicar als meus amics yankees, latins ... i tambe als de Madrid o d'altres parts d'Espanya. Potser en dicutirem, potser no els hi agradara, pero mai hem passat de tenir una conversa agradable sobre el tema.

    I like this country, amb tots els seus estereotips, pero a mi m'ha donat una llibertat que certament no sentia a casa meva ... de fet ara tinc dos !!!!

    ResponElimina
  2. Quina intervenció aquesta, OMG, i quin comentari més germà Xavi :-)

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  3. I tant, un comentari proper, perque es com us sento malgrat la distancia que ens separa !!!!

    ResponElimina