Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’octubre 10, 2013

World Solo 24 hour Mountain Bike Championships

A la vida si has de decidir entre gaudir de bones sensacions, o mantenir el tram de normalitat a on creus que estàs establert des de fa temps, és que ja ets a un bon tram. 

Són tres quarts de cinc del matí a Canberra. 

Els darrers dos dies, després de l'anada a Stormlo, han sigut un doll d'experimentar noves sensacions,  bones sensacions. 


Ahir, va ser un dia especial, molt especial, pel fet d'anar a la costa del Pacífic. La Bec, la Betty, i en Bob vàren comartir junts les aigues de l'oceà Pacífic. 


Quan ets a la illa més gran del món, i veus l'oceà més gran del món, quan tens els peus dins de l'espai marí,  i a sobre de l'illa terrestre més grans del planeta, quan hi ets amb qui hi vols ser, quan hi ets amb qui t'hi vol, aquest és un bon moment. 


Totes les preguntes poden tenir respostes, diferents respostes, moltes però no les requereixen. 


El millor espai és aquell que lluny de ser defensat, és aquell d'on ha marxat tothom un cop ja no hi quedava res, i que en ser-hi ets sents d'allò més bé, perquè de coincidir aquests dos aspectes, pots arribar fins i tot gaudir dels millors instants. 


Ahir va ser un dia copçador, certament, certament. 


Després de ser a on la Bec és, res tornarà a on era, i això no implica cap canvi, no indica cap nova direcció. 

A un moment donat vàrem desfer el camí fet, i les coses vàren semblar tornar a una intensa i constatada normalitat. 


Una arribada pausada a Canberra,  plena de sensacions, i seguida d'instants cotidiants va esmentar en veu baixa que la nostra presència no és res més que una arribada per deixar fer. 


Un sopar entre persones, la marca d'aquests dies, a on no sé com, o sí, va ser la suma final a una jornada plena, molt plena. 

D'aquí a uns estona entrem a territori 24 hores, som 36 bikers Single Speed al mundial d'aquest any, i cal preparar l'escenari per poder gaudir de disputar el mundial 24 hores SOLO a Austràlia de demà. 

Ara cal obrir la porta a tots els automatismes que portem agafats de la mà per a participar a les úniques curses que disputem, les de 24 hores SOLO. 

MTB, MTB, MTB. 


Fem un cafè?

1 comentari: