Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, d’octubre 28, 2013

Matinada de dilluns

A on des d'ahir seguint el fil d'iniciar la crònica del mundial de 24 hores SOLO de Canberra, Austràlia, totes les converses i pensades són amb data 2014.


Fins i tot ja tinc fetes les plantilles dels consumibles a millorar de la Longboard i consumibles i components a la The Motivator. 


Tinc moltes novetats per incorporar a les dues bikes, petites totes, si parlem de conceptes, grans fins i tot si parlem del volum d'alguns dels components. 

A Austràlia vaig veure noves propostes desconegudes aquí. Austràlia pel què fa a la pràctica de l'esport crec recordar que multiplica respecta a la resta del món en 3,7 vegades les persones que en practiquen per milió d'habitants, fet que implica un nivell molt alt, i un sector molt pròsper i dinàmic, i això ho veus quan recepciones les propostes de novetats de la indústria dels components per les bikes, i els bikers. 

Entre totes  elles, poques, però molt interessants totes les que s'incorporaran a les dues bikes de casa.

Avui mirarem d'arrancar un nou tram pel què fa a la nostra preparació física a dalt de la bike, requerirà d'una pinzellada de força de voluntat, crec que la tenim, veurem.

És a dir doble front, millora de petits detalls de les dues bikes, millora de les nostra forma física a dalt de la bike. 


De fet tenim una tercera via, la de l'alimentació, certament que en aquest aspecte hem de fer un treball important, per a restar aliments, per una banda, i la d'incorporar-ne d'essencials per una altra . 
Com sempre mirar de fer-ho bé, i fins i tot pot sortir bé. 

No us detallo encara components, programa de preparació física, i  alimentació, perquè primer trabucaré la crònica quan la tingui de les 24 hores, pel fet que aquestes millores són conseqüència de l'experiència en cursa del mundial de Canberra. 

A mi també m'anirà bé escriure la crònica detallada del mundial per enumerar punt per punt quines han sigut les mancances, que implicaran millores a fer, i quins han sigut els punts forts que implicaran mantenir invariables d'altres aspectes. 


Fem un cafè?

3 comentaris:

  1. Potser: fem un broccoli i custard?

    ResponElimina
  2. I tant, i tant, per fer podis no hi ha cap més opció.

    Clar que yes.

    ResponElimina
  3. Què haurem de fer? No en tindrem prou amb l'alimentació dels campions! Perquè aquests ho són no només pel seu secret energètic (ara descobert) d'alimentació!!! Quina manera d'obrir-nos els ulls! Quina manera de fer-nos posar les piles!

    ResponElimina