Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’octubre 24, 2013

Espectant

Perquè si bé tot és recent, no és nou.

Per a mi cinc anys és un inici, o sigui que aspectes d'actualitat per a mi són normalment antics per l'entorn. 

Tot roda, per a tothom? no ho sé, per a mi no.

Tinc pendent la crònica del diumenge de la SSWC D'Itàlia, sí, i la tinc pendent perquè va ser molt especial, tot el mundial va ser-ho, i en cap cas vull passar-ne pàgina.

Us exposo això perquè si bé em genera una sensació diferent no preparar les intervencions de cada dia del Blog també  és palpable que el moment que visc que fa que això sigui així també és diferent.

No té secrets perquè això és així, sí un fer prudent que implica que esperi de consolidar una petita fila de projectes importants per a mi, invisibles pel món, i que un cop consolidats, de ser, seran motiu d'emotius instants entre la família Single Speed d'arreu del món. 

Avui he estat a punt d'avançar-me, d'anticipar-me amb en Sheldon, i exposar-l'hi però la prudència ha primat, pel criteri d'esperar a tenirr-ho tot lligat abans d'exposar res. No per falta de ganes, el texte a exposar-l'hi el tenia a punt. La prudència però ha marcat el límit un altra cop. 

Què fa que tot rodi per on roda i no per altres senders no té contesta perquè de fet, qui pot afirmar que el tram serà el d'avui demà?

Les bikes resten aturades, si bé aquest cap de setmana vàrem pedalar, ara aquesta estem molt fatigats, i una norma a casa és escoltar què ens indica el cos, les sensacions, i aquestes diuen fins avui, descansar, més, i més, i més.

Jo de l'emoció als vespres a excepció d'ahir que a partir de les vuit ja no sento les campanades. 


Ganes de sortir en bike, totes, però primer he de recuperar el meu to, no el millor, no cal. Cada  matinada de, o bé propers a les sis, o bé a les set, penso, podria sortir, el fet, descanso. 

Tot tram emocionant va agafat de la mà d'instants de molta pau, no tots certament.

Els dos Dracs descansen, quiets, els veig  i seguidament m'agradaria millorar-los, però han de passar dies, perquè ara manen les emocions, res més.

Dies de Single Speed des del Mirador del Drac. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada