Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’octubre 23, 2013

World Solo 24 hour Mountain Bike Championships

Quan entres a terreny de cavallers de la llum la dimensió no té horitzó perquè no té fi.


El dia abans de marxar d'Austràlia cap a SV, va ser l'eclosió de set dies de continuades i intenses emocions. 


El perquè això és així no ho sé, però el què sí que sé és que si Sau, el pantà de Sau va marcar amb l'oncle i el meu pare en pau descansi un abans i un després del meu recorregut fa més de quaranta anys, l'anada a Sydney,  l'entrada a la delegació del Canadà, sempre seran les prèvies a l'arribada a espai de creadors, OMG, OMG, OMG. 

Ser a un espai per passar la nit, a on la base d'aquest, els fonaments de l'edifici són part de la història dels orígens de la societat australiana. 


Ser-hi amb la Bec i en Phil, saber que hi som perquè la Bec volia que compartíssim aquest espai amb ells, amics meus ara des de casa a milers de quilòmetres de la terra dels somnis, d'aquest continent australià,  que pel fet d'haver-se presentat a casa agafat de la mà de la Bec i en Phil va entrar a SV com la porta d'accés al món. 


El què la Bec i en Phil ens han fet compartir, el seu continent, el seu país, la seva ciutat, la seva casa, els seus entorns, les seves amistats, les seves emocions en compartir les converses dels propòsits de projecte de vida de tres catalans, ha portar els Vols de Drac a un territori desconegut, vell pels nostres Dracs, nou pels seus genets. 


Perquè si bé és veritat que la SSEC2013, l'actitud d'afecte i agraïment constant dels europeus vers a nosaltres va ser el detonant d'un nou tram, ara l'entrada als nostres cors d'aquest còctel genuïnament australià,  ha significat la consolidació d'una etapa sense fi, la dels Vols de Drac transcontinentals, a un espai de genets de Drac que tenien clar des del 2004 que hi hauria un nou tram, recordo perfectament les meves paraules al març del 2005,  ja farem, ja farem, i d'aquell moment ja han passat vuit anys, nou des del dia que vaig afirmar que l'instant, el primer dia de descans a la terrassa de casa a SV, seria un tram de canvi a la meva vida, de no retorn, tenia quaranta anys, i dir, no en faré quaranta-u  sense iniciar un Vol diferent, va marcar el perquè de tot plegat. 

Ara quasi deu anys després puc exposar,  en faré cinquanta consolidant aquest Vol diferent. 



L'entrada a l'hostalatge de Sydney, el lloc a on vàrem passar la nit, punt de referència d'arrancada del tram a on som ara. 


Des del primer dia, i aquest jo creia que era des de l'instant que vàrem pujar a l'avió a Barcelona direcció a París, amb destí final Austràlia que el pòsit per construir el turó a on reposar l'assentament pel far de Canberra no ha parat de fer camí, però ara mentre escric, de fet crec que la Bec des de molt abans de la WEMBO del 2012 ja havia pres una determinació que ens havia d'implicar sí o sí càlidament a tots plegats, i d'aquesta afirmació fent referència a la ferma determinació de la Bec, ja en tornaré a fer palesa d'aquí a unes setmanes, ara però sí em puc limitar a remarcar el què la Bec ja va exposar planerament al Blog, Finale no va ser estrictament una coincidència


Per això la meva correcció  d'on arranca aquest nou tram dels Vols de Drac. Un nou tram que deixa oberta la porta a totes les modalitats dels propers Vols. Vàrem anar a Austràlia perquè hi havia la Bec i en Phil, si no, seguiríem amb la premissa de no sortir del Vell Continent, a excepció encara avui del Moab, però això ara, el no sortir del Vell Continent ja és passat, ja hem trepitjat terra d'un nou, bell, vell continent, no hi ha marxa enrere, tampoc ho volem. Un cop presa la decisió, marxem a Austràlia, i  per primera vegada a la meva vida, la porta a fer un Vol únicament d'anada. Aquesta possibilitat, la de ser un Vol únicament d'anada,  es va exposar a sobre de la taula a SV, entre els tres, hi va quedar clar, per què no? si es donen les circumstàncies, per què no?, i de fet es van donar totes les circumstàncies que s'havien de donar, totes, en cap cas indicaven que no havíem de tornar a casa, si més no en aquest primer Vol. El pensament a partir d'un cert instant passats els primers dies a Austràlia per a mi va ser clarivident, hem de tornar a casa i reflexionar, primer cal tornar a SV i reflexionar, de ser, per fer cal en primer terme preparar l'escenari en la mesura i proporcions adequades a la dimensió del tram que s'ha obert planerament en el camp de visió dels nostres ulls. 


És a on som, seguim amb més força que mai lligant els darrers aspectes de la nova nau insígnia, la que marcarà el proper tram fundacional, aquest el tenim clar, quasi mil hores de temps així ho indiquen clarament, però els límits de l'horitzó no estan clars, perquè no tenim les filles que van fer tornar al besavi de Cuba, i per tant què hagués fet ell en cas de no tenir-les? 

Són dies dels Grans Vols de Drac a The Great Escape MTB. 


Per compartir entre nosaltres, fem un cafè?

2 comentaris:

  1. Oh yeah!

    It has been an absolute pleasure to share everything with you both. As I have alluded to elsewhere in this Blog, it is one thing to share experiences with others. It is something entirely different when the people you share with not only value those experiences the way you both have but also share your personal insights into those experiences.

    Gràcies!

    ResponElimina
  2. Mentre segueixo emocionat, el Blog segueix com ralentit, tinc com sempre, ara per la disminució del ritme de publicacions, unes tres-centes aportacions pendents de trabucar al Blog.

    El què no sé és quin serà el moment de reiniciar el ritme del Blog, i encara més, vindrà aquest instant, o ja som a on hem d'anar?

    Dies de molt de MTB.

    ResponElimina