Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’octubre 02, 2013

Gestionant amb intensitat

L'arribada de les parts IV i V de la SSWC.

Una jornada intensa, molt, a hores de marxar cap a la Xina, en primer terme, i la Betty i en Josep dins d'una jornada de cada dia, cercar espais, instants per a poder fer camí pel què fa a aventura Single Speed requereix d'una organització a mesos vista, d'u a programació acurada, mtb, mtb, mtb.

Però abans del gran vol , han de caure les dues cròniques restants de la SSWC2013, perquè cal de poder ser seguir un cert ordre cronològic.

De poder ser, perquè hi ha moltes aportacions per fer, sí, totes per a mi molt interessants, totes, però la SSWC de les més properes, és la N1, sense cap mena de dubte.


Equipats d'estiu, 100% d'estiu per una temperatura a la nit de 27ºC a la riera de Llavaneres, eines totes, aigua menys de mig bidó, menjar, fruits secs, coincidències, cap, incidències, cap.


Sensacions, bones, no les millors, venim d'una setmana a on seguir el sender establert es fa costerudament fantàstic, certament, certament.

Escalem bé, baixem prudentment pel fet que de dia sense objectius ja som lents, bé, ara baixant de nit a hores de marxar a les antípodes a pedalar la prudència ho mana tot.

Big day, Big Day, Big day.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada