Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, d’octubre 25, 2013

Lobo

En Jack London en la seva correspondència amb un amic seu que el va ajudar a encarrilar la seva carrera literària, en Jack London escrivia a aquest amic sota el seudònim de  lobo.


Des de l'arribada d'Austràlia,  hem seguit acuradament el mateix fil conductor que ens va portar a fer el viatge a Canberra. 

Nosaltres tenim ficat al cap un propòsit, ara a menys de dues setmanes, com a molt tres, fins i tot quatre, i no passaria res, que les espectatives de quines seran les sensacions passades aquestes setmanes, de ser tot plegat, em tenen molt emocionat.

Si ens han passat els anys, les oportunitats han vingut, la sensació que n'han sigut moltes, i totes han passat com si nosaltres fóssim invisibles fins a data d'avui, la sensació que ens hem de forçar a tenir és la d'haver tingut fins avui el millor tram, pel fet que les prèvies a les possibles oportunitats tenen aquesta component d'instants emocionants, diferents, que fan que el nostre dia a dia tingui el color dels millors dies de ben entrada la primavera, i en cas de ser de tons torrats, el color dels millors dies de ben entrada la tardor.

Els darrers sis mesos són l'arrancada del tram, ni més ni menys, com tot pot tornar a ser una oportunitat, una gran oportunitat que ens deixi enrere sense ni tan sols mirar-nos. Però ja d'entrada els darrera mesos ens compensen els que han de venir.

Ara a minuts d'haver començat la jornada, les sensacions són interessants, molt, ara mateix surt per primer cop el sol, sempre ho fa, l'espera d'aquest instant té el seu millor sabor quan penses en l'instant que arribarà, ja ha arribat i passada la jornada ens deixarà enrere, ser-hi mentre creiem que hi és, per nosaltres ja és sensacional, veure com marxa esperant a que torni quasi que encara més. 

He de fer la llista de cada un dels components que han de ser substituits dels dos Dracs. 

Pneumàtics, pastilles de fre, discs, cintes de manillar, Belt Drive nou per la Lobgboard, i tots aquells consumibles que porten aquests dos Dracs.

Des del Mirador del Drac, mtb, mtb, mtb

2 comentaris:

  1. I'm really excited about what the future holds for you. It is certainly full of promise.

    I can also assure you that Lobo, Malibu and Reggie are missing you both, and it goes without saying that our lives (Phil and mine) have been enriched and irrevocably changed by knowing you and having you stay with us.

    Looking forward to the future adventures!

    ResponElimina
  2. És a on som a tram d'aventures, ara sí, ara també.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina