Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, d’octubre 04, 2013

The 2013 WEMBO World Solo 24 hour Mountain Bike Championships

Les bikes, i part dels equipaments aniran per una banda, i un dels equipaments  complerts, el de la cursa, agafats de la mà aquest del conjunts de llums. 


Aquests, els llums, també viatjaran amb nosaltres. 

Portem uns dies, setmanes força divertits. Per diferents motius cada cop, però he de dir, que coincidir interessant amb divertit, va ser emocionant experimentar-ho a la SSEC. 

Ara després del test de Finale de fa uns mesos, saltem a Canberra, que ja no és un test, en cap cas.

L'objectiu és clar, com sempre, en primer i darrer terme, disputar el mundial 24 hores SOLO dignament, millorant l'actuació en cursa de Finale, vull dir, a Finale a partir de l'hora cinc, a la cinquena hora vaig començar a posar peu al primer dels set trams que vaig acabar fent-los a peu.

Sento la pluja, que bé, que bé, que bé. 

Aquest cop a Canberra l'objectiu, repetir l'experiència de Finale, la nostra actitut en cursa, de perseguir voltes sempre, però aquest cop intentar millorar aquest punt que ens castiga tant, com ho és el d'haver de caminar a tants trams de pujada.

Veurem, veurem, de totes maneres, de ser, d'haver de posar peu, ara sí, ara també escalant, mentre els somriures durant la cursa no ens abandonin, també ho consideraren un èxit en majúscules, això sí amb afurades molt breus, i res de descansar, no anem a fer unes 24 hores i un cop dins de la cursa, cercar el descans. 

Bé aquests són els propòsits, però nosaltres fem això, proposar, no disposem nosaltres, certament, certament. 

Dies de molt Single Speed. 


Puntualment, excepcionalment, aquest cop els nostres Dracs aniran a la seva. 

Les mirades hi seran, sí, però d'anar tot com ha d'anar, no coincidirem amb els nostres dos Dracs ja fins a Sídney. 

MTB, MTB, MTB.

Som a un quart tocat de quatre, i no puc dormir, les prèvies a uns aventura tenen això, jo dormiré com un tronc la nit abans de la cursa, avui sembla ser que no però. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada