Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de maig 20, 2011

Nocturna a Salt.

Demà nocturna a Salt.

Això si s'esmenta així pot tenir un significat relativament discret, però som més de deu bikers, no quedem a les sis de la tarda perquè a quarts de nou anem tornant, si no a quarts de nou per tornar a quarts de dotze, no quedem,  sortim, i un cop finalitzada la ruta, cada biker a casa seva, si no que tindrem un bon sopar, entre bikers.

Bé, demà ja no podré posar crònica de la nocturna, i dissabte si tot continua com ara, tenim jornada Colorado a territori Colorado, sortida de matí, arribada sense hora prevista.

Fet que implicarà que les cròniques de divendres i dissabte facin cua a la porta d'entrada de The Great Escape MTB, i encara no he parlat de diumenge però "millor ho deixo fins demà".

Tinc la bike tirant de crèdit de la cursa de Cap de Creus, demà passada de compressor, neteja de transmissió, drap humit a tota la bike, i ja podrà pujar a descansar a la VW.

He de seleccionar l'equipament al detall, a casa a les nocturnes, ara d'uns dies cap a aquí fa fred i és Maresme , així que he de veure què fer a Salt. Armilla, manegots i camals, candidats a ser-hi.

Demà aniré amb doble Powerled al manillar, i Karma al casc.

Un sol bidó de 750 ml. d'aigua, i sense menjar per rodar.

Crec que tots els detalls hi són posats, els més importants però, agafar-se bé abans del vol i estar disposat a passar una bona jornada de MTB,  serà el que marcarà l'aventura de demà.

MTB, MTB, MTB.

3 comentaris:

  1. La Vicious des de les vuit del matí que està a punt.

    D'aquí a una estona pujarà a la VW.

    Els llums, el segon Powerled, no podrà ser, el manillar OS, és OS a la zona de la potència, a la resta jo entenc que és de 25,4 mm. així que la brida del Powerled no l'agafa.

    Per què si a un cantó i porto un Powerled, no poso el segon Powerled a l'altre cantó?, perquè hi porto el pulsòmetre. I ara no canviaré el Polar de lloc, per què vull portar dos Powerled's?, perquè els llums que porten els Bicioci's fan tanta llum que si van darrera meu si no tinc molta potència, la meva ombra no em deixarà veure res.

    I la pensada ha estat, "però si aquest cas no es donarà, sempre aniré darrera, per ritme, per prudència". Així que amb un ja en tindré més que suficient.

    El Karma ja està de la darrera sortida posat al casc, les bateries carregades.

    Que m'agrada la meva Vicious, pel què és, pel concepte, pel què em transmet, pel què vol dir, pel perquè de la seva arribada a casa.

    Falten hores per ser-hi, poques, d'aquí a res estarem pedalant, d'aquí a res, sopant, creuant converses de temes i més temes de MTB, d'aquí a res haurà passat l'aventura, però aquest serà un altre estadi, el de la crònica d'una aventura a un petit racó d'aquest menut país.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  2. Xavi, sóc a casa, descansant encara i ja són prop de les cinc de la tarda.

    És que ahir entrava a casa a les quatre de la matinada, i a on fins les tres tocades entre converses de bikes.

    Ja posaré la crònica a les properes hores, és que ahir va anar tot com ha d'anar a una aventura de mtb.

    Una festa petita, sí, del millor mtb, a un racó menut del món,també, organitzada per un petit establiment prestigiós, entre uns bikers forts com les roques dels Castellets, i crec que el mot s'escau, per la terminació "diminutiva" i pel que són per a mi aquests darrers.

    Com pedalen aquests bikers del nord.

    Pacu Guilleries, gràcies per la teva atenció d'ahir, va ser com si pedalessis amb nosaltres.

    Pensant, com fer justa rèplica al dia d'ahir, crec que necessitaré més temps, que el tinc sempre, però que ha de passar.

    MTB, MTB, MTB.

    Crònica nocturna, Coming soon.

    ResponElimina