Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de maig 06, 2011

Fent història als 100 Km. BTT Camins de les Guilleries. Part III. "La Cursa".

Durant aquesta tarda-nit-matinada, la tindré a punt.

MTB, MTB, MTB.

5 comentaris:

  1. Em consta que aquesta crònica fa dies que està al forn...
    Estic impacient per veure'n el resultat, amb moltes ganes de reviure de nou les emocions del passat diumenge.

    ResponElimina
  2. Jo també estic impacient.... vinga Marçal!!

    ResponElimina
  3. En el transcurs de dotze horas he entrat a TGE-MTB unes treintena de cops!

    Falta molt?jaja

    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Vull dir-vos quanta raó teniu, jo estic igual que vosaltres, inclús puc afirmar que a mi em tremola un xic el pols en rememorar l'esxperiència. Quantes vegades no l'he tingut acabada durant aquest matí, i he pensat, "encara no, encara no, puc millorar-la".

    Esperant estic les darreres correccions de la Betty, que diu que les meves construccions literàrias són "diferents", per un cop les tingui ella tancades tornar a incorporar, per darrer cop això sí, crec, unes poques anècdotes i imatges seleccionades de darrera hora i que ha de fer que la crònica sigui una aportació sense cap ambició literària fora d'aconseguir encara que puntualment, que per uns instants us veieu vosaltres a dalt de la meva Vicious participant a aquest magnífic repte del 2011.

    L'espera és llarga, però en favor meu dir-vos que entre d'altres sensacions vaig voler esperar a continuar la crònica al dinar-sortida d'ahir amb els caps del BiciOci, en Narcís i en David, amb la grata i agradable sorpresa de la presència d'en Jordi amb la seva GT 26" i SS, i d'altres bikers que no tenia el plaer de conèixer i d'altres que sí, però en especial d'en Jordi, un plaer descobrir un racó tan intens de l'espai de MTB concentrat en la seva persona.

    Per aquest fet porto un lleuger incompliment de l'entrega de la penúltima crònica 100 Km. BTT. Camins de les Guilleries 2011, vull dir pel fet de que volia afegir les sensacions del dia d'ahir a aquesta crònica que porta per títol "La Cursa".

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  5. La bona cuina requereix temps i paciencia...

    ResponElimina