Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de maig 28, 2011

Jeff Jones a UK.


 http://classifieds.mtbr.com/showproduct.php?product=64794&cat=

La forquilla, i un quadre d'entrada menys atacador que el meu, dic d'entrada perquè el sr. Jeff Jones en sap una estona sobre geometries.

A UK, aquest hauria de venir cap a casa.

MTB, MTB, MTB.

Oi que sí Colorado?

4 comentaris:

  1. Cal ser molt prudents, perquè el venedor primer era al USA i ara és a UK, i conec un especialista en compres per Internet, que l'únic cop que la venda no va anar bé i els diners van volar, més de mil euros, era també una bike USA d'un venedor que primer estava a US, i després a UK, i on la bike també estava anunciada a Ebay. Segur que no és el mateix, però cal ser prudent.

    Aquesta bike si ha de venir a casa, i passen coses, hi anirem en persona, com la Vicious, per diferents motius, molt diferents, però mateix resultat, cal anar-hi en persona.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  2. A part de ser prudent amb les compres per internet,no seria molt gran una 23" de talla ??

    ResponElimina
  3. Ja tens raó ja, a la darrera "pifia" més de 1.000 euros i sense quadre, per aquest motiu proposo qur si ha de ser cal anar a UK, fins i tot les circumstàncies són similars, de USA a UK, també a Ebay.

    Però com la meva Vicious si cerques una raresa USA, si aquesta és a Europa millor, agafes un vol i directes a veure la que pot ser el rei del Mirador.

    Això sí, cercar bikes d'aquestes característiques requereix de temps i molta paciència.

    Jo si no fos per en Xavi Paricio mai pensaria en una bike Hand Made, fins avui però el tram SS no ha demanat que intervingui el Primer Ministre.

    Crec però que ens caldrà temps, més temps vull dir.

    Les 23" crec que fan referència al Top Tube, les imatges no són d'un Top Tube superior a 58-59 cm. fet que la fa molt, però molt intetessant. Una bike única, feta per Merlin, una forquilla de somni, però de somni, i un fabricant, que sap el què es fa.

    Però si aquest fos el cas, sols per poder veure una Jeff Jones ja val la pena.

    Una mica com amb la meva Vicious, si no havia de ser, no passava res, una experiència única anar- hi i veure una Vicious The Motivator SS.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  4. Però si miro el tub tija jo diria que tens tota la raó és llarguíssim, quina bike més curiosa, sembla que tingui més tub tija que Top Tube.

    Tot no pot ser, o sí, no, no pot ser.

    Mtb, mtb, mtB.

    ResponElimina