Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de maig 06, 2010

Lapierre x-control 410

Hola a todos, hoy es un Gran día para mi, desde hoy, perdón, ayer soy propietario de una Lapierre x-control 410, si una igualita a la de Tr@il, todavía no la he podido probar solo una pequeña vuelta por el parking, pero ya me ha llenado de placer, ahora solo tengo ganas de salir, salir y salir, espero poder coger el ritmo suficiente con esta nueva montura y coincidir con vosotros en breve haciendo una buena ruta bikera. Cuando baje de la nube en la cual me encuentro y ya halla estrenado la bike, pondré una crónica y sus correspondientes fotos.

Saludos
SANTAFE.

6 comentaris:

  1. Gran máquina! le has cambiado algo respecto a tal como viene de serie..?

    ResponElimina
  2. Gracias Tr@ail, todavía no he hecho ningún cambio, tengo todavía dudas de los pedales que le voy a poner, no se si seguir con unos shimano 540 que en su día me recomendó Lagranevasio, y que a día de hoy siguen funcionando sin ningún problema. También decirte que cuando tenga que hacer algún cambio primero lo hablare con mi asesor Lagranevasio, que hasta día de hoy y después de más de 10 años me ha dado buenos resultados. Pero también decirte que si crees conveniente proponer algún cambio, lo hagas, tengo entendido que tu también eres una buena enciclopedia de los componentes de las Bikes.

    Saludos
    SANTAFE.

    ResponElimina
  3. Renoi, tota una novetat.

    Gaudir d'una nova bike del nivell de prestacions de la Lapierre X-Control, i poder compartir d'aquests bons moments a aquest espai és una festa de les importants.

    Un nou Drac per a un vell genet.

    Santa Fe, després de tants anys de rodar, ara ja podem gaudir del privilegi de ser vells genets.

    Moltes felicitats per l'arribada del teu nou Drac a casa, sembla que la primavera és motiu de bones noticies.

    I a aquest espai, de MTB, la presentació d'un nou Drac és entre d'altres una de les millors novetats.

    La Lapierre X-Control és avui per avui una de les bikes més eficients, jo diria que amb la Merida Ninety-Six avui per avui són les que estan un eslavó per sobre de la resta en el que fa referència a eficiència de pedalada i qualitat d'absorció sense haver d'estar obrint i tancant els Propedal del Fox RP23, vull dir que el sistema per si sol funciona de forma equilibrada.

    Una molt bona bike Santa Fe.

    Estaria bé, poder gaudir de les imatges de la bike nova, o quan rodis amb ella, EN DEFINITIVA el que tu pensis que sigui més interessant, com poden ser les teves impressions de la bike, que de ben segur seran positives.

    Totes les opinions que he llegit dels usuaris d'aquest model són molt positives. En Tr@il mateix, que és un biker experimentat, que ha rodat amb un piló de bikes no en diu res més que elogis i més elogis.

    Jo tinc un conegut a Frejús, que va per la segona Lapierre X-Control, sí, sí la segona.

    Bike del XXI per un biker del XX.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  4. Santa Fe: lo de los pedales es muy personal (como por ejemplo el sillin) y es independiente del modelo de bike que uses en cada momento, despues de probar los Onza, Ritchey, VP, BeBop, Speedplay, XTR... me quedo con los Crank Bros. Egg Beather SL, pero reconozco que los Shimano 540 son una buena opcion por su fiabilidad y duracion.

    A la mia le he hecho algunos cambios que no eran imprescindibles ni mucho menos porque tal como viene de serie ya cumple con las expectativas de cualquier biker, pero yo prefiero personalizarmela segun mi criterio y gustos.

    Felicidades por la eleccion y a disfrutarla!

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats per la teva nova adquisició!

    Espero que facis una bona ruta d'estreno i que en puguis gaudir molt de temps.

    Estrenar bicicleta és una sensació màgica, fa recordar aquells moments d'infant quan esperaves amb ànsia la nit de Reis (val a dir que a mi el Reis mai em van portar una bicicleta, ser la tercera de quatre germans ja ho té això, sempre acabes "heretant") bé, sigui com sigui, i ja de gran he pogut gaudir i molt, d'estrenar bicicleta, de fet l'emoció s'inicia el dia que decideixes quina és l'escollida i comences a fer els tràmits per adquirir-la, un cop a casa, com bé dius potser trigues mesos a baixar del núvol!

    Gaudeix-la molt!

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats Santafe, com ja han dit, es una gran bike, amb un sistema que funciona molt be, i que segur et donara moltes alegries...disfruta, i ja ens explicaras les teves vivencies.

    ResponElimina